מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות של גיל התבגרותבדוי08/10/2009
היי
אני בת 14 בגיל התבגרות
עכשיו הכי קשה לי אני מרגישה ממש לבד
יש לי רגשות מוזרות שאפילו אני לא יודעת מזה למה אני בוכה לפעמים למה
אני בוכה אבל לא יודעת למה בהתחלה אני בוכה בגלל משהו אחד אבל אז אני נזכרת באמון דברים ובוכה על דברים אחרים
אני לא יכולה להסביר אותי. לפעמים שאולים אותי מה קרה
אבל גם אני לא יודעת יש כל כך הרבה דברים עד שאגתי לבלבול גדול
אז אני עונה להם תשובה שבכלל זה דבר לא אמתי ז
אני מראה לאנשים שאני מישהי אחרת לא מה שאני ביפנים אף אחד לא יודע מי אני באמת אני סגורה מדי אבל . לא רוצה להיות כזהות
איך אני יכולה להשתנות ??
איך אני יכולה להסביר את עצמי טוב שיבנו אותי
לפעמים אני גם מרגישה שונה מכולם
צד שני אני רוצה בזה אבל צד שני רוצה להיות כמו כולם ..
איך אני יכולה להרגיש טוב עם עצמי ולהראות לכולם מי אני
איך אי יכולה לסדר את המחשבות שרצות במוחי
ועד משהו
למה אני מרגישה יותר כייף עם החברים מאשר עם המשפחה
בבית אני תמיד עצובה ורבה אם כולם אבל עם החברים טוב לי אני צוחקת
יכול להיות שאני צריכה יעוץ ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבת 14
שלי ורדי09/10/2009שלום לך,
לפי מה שאת מספרת, קיים קושי בבית, במקום שלך בתוך המשפחה, אולי באווירה הכללית בבית שמאד משפיעה עלייך. סוג הקשרים בתוך המשפחה אינן מאפשרים לך להתבטא, לשתף, להרגיש שמקשיבים לך. כנראה יש סיבות טובות, לא ידועות לי... י
ש לך צורך גדול לפתיחות ולקשר וזה מתבטא עם אנשים זרים כמו במקומות ציבוריים, שם את משוחררת מכבלים של דימוי משפחתי או חברתי קודם. עם אנשים במקומות ציבוריים את לא צריכה להגיע לקשר עמוק או לאורך זמן, את בטוחה שלא יכירו אותך ואת בעיותייך. את נותנת לעצמך להיות פתוחה באותם רגעים.
נדמה לי הקושי הגדול להגיע לקשר אמיתי עם אנשים ישנו כי אז תאפשרי להם להכיר אותך ומשהו מפחיד אותך בזה באינטימיות הזאת, אולי ישפטו ולא יבינו , אולי את לא מרגיש הטוב עם עצמך ולא רוצה שידעו.
הצד השני שאת מתארת, הצורך כן להיות קרובה ופתוחה, הוא סימן טוב, יש לך באמת צורך להיות את עצמך, כנה ועם וחות עם מגננות. ייעוץ בהחלט יעזור לך מאד, כי את בשלה לייעוץ .
תוכלי לפנות להורייך לבקש זאת. ,לספר להם בדיוק מה סיפרת כאן. שאת סגורה, עם הרבה מגננות ואת לא ייודעת את הסיבות ורוצה לברר אותן.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)