רע לי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רע לי.
    אנונימית
    16/10/2009

הכל התחיל כשעברתי דירה בכיתה ג', לא רציתי לעבור למקום חדש וכל הזמן בכיתי להורים שלי שנחזור חזרה לבית הישן. בבית ספר הישן שלי הכל היה שונה, היו לי מלא חברים, היינו מגובשים והיה לי ממש כיף, ובחדש זה היה בדיוק ההפך... ואז בכיתה ו' הכל התמוטט שבנוסף עשו עליי חרם. למרות שפה ושם יש לי כמה חברות זה עדיין צלקת שנשארה לכל החיים. עכשיו אני כבר בכיתה יא והחיים רק מסתבכים יותר עם ההורים שלי.. בעיקר עם אבא שלי. הוא נורא. הוא תמיד מחליט לי על החיים. הוא מכריח אותי להיות "עורכת-דין" כשאני אהיה גדולה, למרות שאני לא רוצה וכל פעם שאנחנו מגיעים לנושא הוא רב איתי וצועק עליי כשאני אומרת שאני לא רוצה, הוא לא מסכים לי לצאת עם "תימנים" למרות שאני חצי תימניה והגרוע מכל שיש לי חבר תימני.. ככה שאני יוצאת איתו בסתר כי אני מפחדת מהתגובה של אבא שלי. הוא כל הזמן מחטט לי בפלאפון, במחשב, ביומן ובדברים, פותח את הדלת בלי לדפוק בה אפילו וקרה כמה פעמים שבדיוק החלפתי בגדים וממש התעצבנתי עליו והוא "כאילו מה קרה" ואמא שלי לא משנה מה, תמיד מצדדת בו "אז מה אם הוא נכנס, זה אבא שלך מה את מתביישת" וכאלה.. ואני לא מדברת רק על זה, קרו עוד הרבה מקרים. מה שהכי מעצבן אותי שאמא שלי מצדדת בו. אני מרגישה לבד כ"כ. אני לא יכולה להיפתח לאנשים. אין לי עם מי לדבר. חוץ מדודים שלי מצד אמא, שהם האנשים היחידים בעולם שאני באמת מרגישה שאוהבים אותי, אבל הבעיה היא שאבא שלי לא מסכים לי ללכת אליהם כ"כ, ככה שאני לא הולכת אליהם הרבה הוא כל הזמן מתעצבן שאני רוצה ללכת אליהם, והוא מכריח אותי לבוא למשפחה שלו כשאני לא רוצה. כל דבר שאני לא רוצה לעשות הוא מכריח אותי. אבא שלי הוא אחד כזה שמתעצבן מכל דבר... יש לי מלא תמונות רעות בראש...כמו כשהיתי קטנה, ולאחי היה בר מצווה בגלל שלדיג'י הייתה תקלה של כמה דקות הוא התעצבן והעיף שם שולחן. הוא כל הזמן רק צועק וצועק.. וכמה שמדברים איתו על זה הוא לא מבין.. וממשיך.. לא אכפת לו בכלל. אני מרגישה שהוא מזלזל בי ומשפיל אותי. ואמא שלי נראה לי מפחדת ממנו ובגלל זה מצדדת בו. ואמרתי לה כמה פעמים תפסיקי לפחד ממנו !! וצעקתי עליה ורבתי איתה אבל היא עונה לי תפסיקי כבר לדבר ככה שלא ישמע אותך זה אבא שלך תפסיקי לדבר שטויות!!
    אני חייבת ללכת מכאן.. אני לא יכולה לשמוע עוד את הקול המזעזע שלו...
    רע לי כ"כ.. בבקשה תעזרו לי. אם הייתי יכולה והוא לא היה מתעצבן הייתי אצל דודים שלי כל יום כל היום...רק שם באמת טוב לי.. רק שם אני מקבלת את החיבוק והיחס שאני תמיד מחכה לו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רע לי.

הוספת תגובה

• כשרע, לאן פונים

אילן רוב
    18/10/2009

שלום,
    אני מבין את סערת הרגשות שאת נתונה בה, בזמן שאינך מקבלת
    תמיכה והבנה מהורייך,שאת כה זקוקה להם.
    חשוב שתפני ליועצ/ת בית הספר ותבקשי עזרה.
    תוכלי לספר לה עם מה את מתמודדת ומה את מרגישה,
    וביחד תוכלו לחשוב על דרכי פתרון.
    בהצלחה,
    אילן רוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו