נער במצוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער במצוקה
    ליה
    27/10/2009

היי,
    אני אחות של נער במצוקה - בסיכון אנסה לנסח בקצרה כמה שאפשר...
    אחי בן 18 בעוד 3 חודשיםעבר המון בחיים, הוריי יתגרשו והוא נפל בין הכיסאות קיבל רטלין מהתקופה של הבית ספר אחי תמיד בלי מצב רוח ודיכאוני.
    אימי התייאשה ממנו(אבא שלי לא יודע להתמודד) ורשמה אותו לפנימייה ושם הדברים הסתבכו הוא היה מעורב בגנבת אופנוע ולא יודעת בדיוק על מה נפתחו נגדו עוד כמה תיקים הורי נשברו בפניו כי הוא התחנן שיוציאו אותו מהפנימייה והוא חזר לגור עם אימי, הוא תימיד סבל מחוסר יחס, חום, אהבה אף אחד בעצם לא היה בשבילו שם כשהיה צריך.
    גם כשחזר לגור עם אימי הסתבך הוא נהג ברכב של אימי וכמובן ללא רישיון, נכון להיום נסגרו כל התיקים נגדו אבל עדיין יש לו התנהגות וסלנד עבריייני.
    אני מאוד רוצה לעזור לו הוא מתוסכל ובדיכאון לא מצליח להתמיד בכלום ניסה כמה עבדות ולא הלךלו.
    הצבא מושך אותו ומשחק איתו הם טוענים כי הם בודקים, מה יש לבדוק כל כך הרבה (הוא כנראה לא עבר את המבחנים) כמובן שהוא מתאים לנערי מכ"ם וחבל מאוד שאין לי דרך לעזור לו להתגייס, אולי תוכלי להפנות אותי למי שכן יכול לעזור לו להתגייס?
    יש לו בעיית שיפוט בחיים שלו הוא לא מבין מה זה לא! לא יכול לדחות סיפוקים חייב לקבל הכל עכשיו אני ממש חרדה לו אלא יודעת איך לעזור לו הוריי לא בדיוק הכתובת לעזור לו הם נורא דואגים אבל לא ממש כתובת.
    אני נשואה ורחוקה ממנו וכך גם האח האמצעי.
    הוא נורא נואש גם בגלל שהוא לא מוצא עבודה הם גרי בצפון בפריפריה.
    האים יש מסגרת שאפר לקבל תמיכה, עזרה לנוער בסיכון למרות שהוא מגיע לגיל 18, אים לא נעזור לו עכשיו הילד הולך לאיבוד.
    אנא אשמח לקבל תשובה בהקדם.
    תודה מראש על התייחסותכם וסליחה על אריכות דבריי.
    אחות אוהבת ודואגת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נער במצוקה

הוספת תגובה

• אחות הדואגת לאחיה

אילן רוב
    27/10/2009

שלום,
    מדברייך אני מבין שאחיך זקוק לעזרה מקצועית.
    אני מציע לך להפגש איתו ולשוחח שיחה מלב אל לב,
    שבה תציעי לו ליווי לקבלת העזרה.
    אחיך נמצא בצומת רגיש, ואם יהיה מוכן להיעזר,
    הוא ירוויח כוון בחיים, יציבות ובריאות נפשית טובה מזו,
    שיש לו היום.
    אני ממליץ לך לפנות יחד איתו לאחד המרכזים הקהילתיים
    של בריאות הנפש לטיפול בנוער. ניתן דרך האינטרנט והטלפון
    לברר, היכן המרכז הקרוב למקום מגוריו, ובאיזה אופן פונים.
    חשוב שלפגישה הראשונה תלכי איתו.
    שם יקשיבו לסיפור חייו, יאתרו את הבעיות ויציעו אפשרויות טיפול.
    בהצלחה,
    אילן רוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו