מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה זה .לינויי14/11/2009
אני בדרך כלל נערה שלא מספרת מה כ"כ עובר אלייה ,כל מה שעובר אללי אני שומרת לעצמי ,
בזמן האחרון כל מה שעבר אללי בשנה האחרונה [וזה די הרבה]התחיל להפריע לי מאוד וזה די מציק לי ולא נותן לי ריכוז גם אם זה בבית ספר וגם אם זה בבית,לא יסיתי ללכת לטיפול כי אני יודעת שזה במילא לא יעזור,כי אני לא יספר מה מפריע לי ,כאילו אני לא יודעת בעצמי מה עובר עללי ולמה אני נכנסת למצבי רוח משנתים ,אני יכולה דקה אחת לבכות ואחרי 20 דק' לצחקק לי .
זה ממש מפריע לי מה אני יכולה לעשוות ?
איזה דרך תוכל לעזור לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללינוי
אילן רוב15/11/2009שלום,
את מתארת מצבי רוח, שאינך יודעת את הסיבה להם.
יש מקום למה שאת מרגישה, גם אם אינך מבינה עדיין את הסיבות.
אולי כדאי לך לשאול את עצמך, היכן את בעיקר נתקלת בקשיים:
בבית? עם חברים וחברות? בבית הספר? מה הם הקשיים שאת נתקלת בהם?
האם את מרוצה מעצמך? אם לא- ממה אינך מרוצה?
תוכלי גם להיעזר במישהו אחר, כדי לסייע לך לעסוק בשאלות אלה:
הורה, מורה, יועצת או חברה טובה.
אם את מוכנה להשקיע מאמצים, כדי להרגיש טוב יותר, חשוב שתעשי את הברור למצבך
ושתיעזרי בסביבה שלך, שתעודד אותך ותעזור לך להרגיש הקלה.
בברכה,
אילן רוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה :
לינויי16/11/2009אני נתקלת בקשיים כשאני בחברה בבית בזמן הלימודים לפני שאני נרדמת בלילה אני קמה וחושבת על אותם דברים.
אני לא מרוצה מעצמי מסיבות שעשיתי דבריים שאני מתחרטטת עליהם ,אבל הייתי צריכה לעשות אותם כי פגעו בי ,.אני בשיחות אצל היועצת בבית ספר רק התחלתי איתה את השיחות ,אני ישתדל לעלות את הנושא הזה איתה בשיחות אולי אני והיא נוכל להגיע ייחד לפיתרון או למסקנה של מה שמפריע לי אני ינסה להיפתח ובכל זאת לספר לה,כי בסה"כ אני רווצה מאוד כאילו לדעת ממה המצבי רוח האלה באים ולנסות ולעזור לי כי זה מאוד מפריע לי .
תודה על תשובתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה ללינוי
אילן רוב16/11/2009לינוי,
אני שמח שאת נעזרת.
אני בטוח שתרגישי עם הזמן טוב יותר.
יופי.
אילן רוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)