מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מריבותשון20/11/2009
טוב הבעיה שלי היא כזאת:
ההורים של גרושים כבר 8 שנים אבל הם עדיין ממשיכים לריב..
אני גר אצל אמא שלי והיא בדר"כ מעבירה לי שטיפות מוח שאבא שלי הוא מניאק וכול מיני דברים כאלה - אחרי שהיא מספרת לי את זה אני מתחיל לכעוס עליו עש אני נוסע אליו - ואז כמובן הוא מכחיש הכול וככה זה כבר הרבה זמן - וזה ממש מעצבן אותי כי זה מבלבל אותי מאוד.
גם קרה מקרה שאמא שלי סיפרה לי משהו על סבתא שלי - ובגלל זה קיללתי אותה ועכשיו אנחנו לא מדברים וזה מחרפן אותי שהם מנסים להשתמש בי בתור זה שצריך לקבוע מי צודק בגירושים.
אז השאלה שלי היא מה כדיי לי לעשות כדיי שהם יפסיקו כי מספיק יש לי על הראש...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריבות
אילן רוב20/11/2009שלום שון,
אתה מתאר מצב קשה, כשאתה מדרש לבחור
מי צודק ומי טועה מבין בני משפחתך.
זה נשמע שאתה עמוס רגשית, כועס וממורמר,
ואני יכול להבין אותך.
אני מציע לך לפנות ליועצת בית הספר, כדי לתאר בפניה
את אשר אתה חש ואת מורכבות היחסים.
חשוב שהיא תייעץ לך, כיצד לנהוג או תפנה אותך לטיפול.
חשוב גם שאמך תקבל הדרכה, כיצד לנהוג ביחסים איתך.
אתה בהחלט יכול לומר לה, שאין ברצונך לשמוע
דברים שליליים על אביך,ולהסביר לה, שאתה מבין כל אחד מהם,
ולא צריך לבחור באחד מהם, כי שניהם הוריך.
בהצלחה,
אילן רוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)