היי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי.
    אנונימית
    22/11/2009

ישלי המון בעיות שמציקות לי על הראש בזמן האחרון ואני לא יודעת למה.
    בוא נגיד שזה לא רק בזמן האחרון. אני מנסה לעשות דיאטות כל הזמן , אני ילדה דיי שמנה וישלי רגשי נחיתות בקשר לזה אני מרגישה נחותה ליד חברות שלי שהן כולן רזות ולרובן יש חבר. אני כל הזמן מנסה לקחת את עצמי בידים ובסוף אני נשברת אני פשוט לא יכולה להחזיק את עצמי .
    דבר שני שמציק לי זה הענין של חוסר מזל. אני פשוט ילדה חסרת מזל ותמיד היתי ככה אנשים כבר צוחקים על החוסר מזל אני ידועה כילדה חסרת מזל ואני לא יודעת למה כאילו גם בדברים הכי קטנים אין לי מזל. אני מרגישה שחברות שלי שונאות אותי , שאף אחד לא שם עליי בכלל , את חברות שלי כולם אוהבים ורק אותי לא. אני בטוחה שזה בגלל שאני שמנה אף אחד לא יסתכל עליי בחיים אני מרגישה כלכך מסכנה אני מרחמת על עצמי כבר .לפני כמה זמן הלכתי לחנות ומדדתי בגד שממש רציתי והוא לא עלה עלי וזה נותן לי כלכך רגשי נחיתות כמעט בכיתי.
    לכל החברות שלי הולך בכל נושא שיכולהיות - בנים , בצפר , חברים וכו'. רק החיים שלי עצורים.
    רק לי לא הולך בשום דבר מהדברים האלה, רק עליי יכולים לרדת , רק אותי יכולים להשפיל ולנצל.
    נמאס לי כבר מזה פשוט נמאס. החוסר מזל שלי כבר עובר כל גבול ואני לא מבינה למה דוקא לי אין מזל ולמה אני לא מצליחה להוריד במשקל אני לא יכולה יותר להיות שמנה אני לא מרגישה נוח עם המראה שלי אני לא יודעת מה לעשות כבר, בבקשה תעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי.

הוספת תגובה

• תשובה לנוי

אילן רוב
    23/11/2009

שלום נוי,
    אני שומע מדברייך, שאת מאוד מחמירה עם עצמך.
    בהשוואה שלך אל חברותייך, את רואה את כל ההצלחות שלהן
    מול כל הכשלונות שלך. מבחינה מציאותית נראה לי, שלא הכול אצל חברותייך
    מושלם ולא הכול אצלך מקולקל.
    בגישה שלך את שמה לעצמך רגליים, כלומר מכשילה את עצמך ממימוש עצמי.
    אינך רואה את עצמך כבעלת ערך, יופי ומסוגלות עצמית, ובודאי שיש לך את כל אלה.
    אם תחיי בהרגשה, שאת חסרת מזל, הנבואה תמשיך להגשים את עצמה ובאמת
    תרגישי שהמצב איום ונורא. אם תחליטי, שהמזל תלוי בך ובגישה שלך לחיים ולעצמך,
    דלתות רבות תיפתחנה בחייך.
    בנושא הדיאטות- המלחמה לצמצם את האוכל אבודה מראש, כי אחרי הרעבה עצמית, יש אכילה ללא בקרה וללא שליטה. הדיאטה הנכונה היא הרגלי אכילה נכונים, הכוללים ארוחות מסודרות עם כל קבוצות המזון. אני מציע לך להעזר בדיאטנית של קופ"ח, כדי ללמוד הרגלי אכילה נכונים, שאיתם תוכלי לרזות וגם להרגיש שבעה.
    הצעה נוספת: כתבי מידי יום ביומן, שאת מקדישה לדברים הטובים שבך: השגים שלך, כשרונות שלך, משאלות לב, תקוות, אמונה, שאיפות שאת רוצה לממש והדרך למימושן.
    מקווה שעזרתי.
    בברכה,
    אילן רוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו