למה תמיד לי זה קורה ?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה תמיד לי זה קורה ?!
    חסויה
    24/11/2009

יש לי חברה טובה רצח ותמיד היא יורדת עלי בגלל שאני נמוכה וקטנה אז היא אומרת לי שאני קונה בגדים מפוקס ביבי ואז היא אומרת אה לא בעצם משילב [חנות של תינוקות] ותמיד אני הייתי עצבנית ונתתי לה מכות כמו כאפה ואז ברחתי לה כדי שהיא לא תחזיר לי.. אז לפני כמה ימים היא קראה למלא בנות שיגידו לי שאני קונה בגדים מפוקס ביבי ומשילב אז כולם אמרו לי את זה וזה פגע בי ונתתי להם מכות והראתי להם שזה פוגע בי ושאני עצבנית מזה וכולם יודעים שזה מעליב אותי . והם בכוונה ממשיכים להעליב אותי.
    היום הילדה הזאת ואני דיברנו באיסי קיו והיא רשמה בסטאטוס שלה בצצחוק :"פה.. ליאור חופרת אש !"
    אז אני גם רשמתי בסטאטוס שלי משהו רשמתי :"פה .. עללק אני חופפרתת ! שלהב יחופפרתת אש !!
    אין ילדה יותר חופרת וסתומה ממך" אז אחרי זה חבר שלי התחיל גם לרשום לה דברים כי הוא לא רצה שהיא תירשום את זה והיא התחילה לרשום דברים יותר גרועים כמו :"איזה חופרת הפודל הזאת והחבר שלה הפינצ'ר ואז רשמתי לה:"אמא שלך פודל ואבא שלך פינצ'ר אל תרגיזי אותי!" אז היא התחילה לרשום עוד יותר דברים והיא נהיתה עצבנית ואז היא רשמה לי שאני מגעילה והכל ואמרתי לה שעם כבר היא מגעילה כי היא התחילה עם הכל והיא התחילה לשלוח לכולם את זה שאני חופרת ומגעילה .. והיא חברה טובה שלי ואני לא רוצה לריב איתה וחבר שלי התערב עוד יותר ורשם עליה דברים יותר גרועים .. ועכשיו היא לא מדברת איתי וזאת הפעם השנייה שאנחנו רבותתתתת ואני לא יכולה לריב איתה היא חברה טובה רצח !
    מה אני יעשה כדי שאני ישלים איתה ?!
    יום ראשון הזה יש לנו ביחד סיור לאיזה מקום והיא אמרה לי היום לפני שרבנו :"ליאור את באה איתנו לסיור" אז אמרתי לה שכן והיא אמרה לי:"יופי ככה נוכל לרדת עליך מול כולם" וצחקה...
    איך אני יכולה להשלים איתה ולגרום לה להפסיק לרדת עלי ?!
    כי זה מעליב ופוגע מאוד שבגלל שאני נמוכה מכולם אז יורדים עלי :(
    ווזה מללא ילדים לא אחת או שתיים זה כמעט כל השיכווה שלי ואני כיתה ח' ויש אצלנו 8 כיתות .. וזה מעליב רצח :'(
    אני יודעת שאני נמוכה אבל לא צריכים לפגוע בי ולהגיד לי שאני קונה בגדים של תינוקות.
    בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני רוצה להשלים איתה כמה שיותר מהר וגם שיפסיקו לרדת עלי כי זה מעליב רצח כמה בן אדם יכול לקחת ללב את הכל זה גורם לי לאיבוד הכבוד שלי.
    בבקשה תעזרוו ליי :'(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה תמיד לי זה קורה ?!

הוספת תגובה

• תשובה לליאור

אילן רוב
    25/11/2009

שלום ליאור,
    זה נראה שהסתבכת עם "להחזיר לה" על ההתנהגות שלה.
    אני מבין שאת נפגעת ממנה, והדרך הטובה ביותר שאני מכיר,
    היא "לתפוס" איתה שיחה אישית, ולומר לה, שלהיות נמוכה זה לא קל,
    ושלהציע לך בגדי תינוקות, זה משהו שפוגע בך.
    אני ממליץ לך, ליאור, לומר לה,שהחברות ביניכם חשובה לך, ושאם היא חברה,
    את מבקשת שתתחשב ברצונות שלך ושתכבד אותך. באותה הזדמנות תוכלי להדגיש לך,
    שגם לך חשוב לכבד אותה.
    בהצלחה,
    אילן רוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו