מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב ודחוף!אורית30/11/2009
שלום יש לי בעייה אים אימא שלי היא תמיד קוראת לי בשמות גנאי שהיא לחוצה וכדו...
אז היא קרתה לי מפגרת אז אמרתי לה את מפגרת!
אני יודעת שזה לא יפה! אבל היא אומרת לי לא נעים לי שאת מדברת אלי ככה ואני אומרת לה גם לי לא נעיים שאת מדברת אלי ככה!
אז מזה משנה אים היא אימא ואני ילדה זה אומר שככה היא צריכה להתייחס אלי?
מקווה לתשובה מהר כי עולים לי העצביים זה קורה כל הזמן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמות גנאי
אילן רוב02/12/2009שלום אורטל,
אני חושב, שאם אימך מכנה אותך בשמות גנאי, זה יכול להיות מכעיס ומעליב.
דבר ראשון, שאני מציע לך, הוא לא להחזיר באותה מטבע, כלומר לא לקלל בחזרה.
אולי אפשרי, שברגעי התפרצות של אימך עלייך, תתרחקי עד אשר היא תרגע. אולי כדאי ברגעים אלה למצוא עיסוק בחדרך או לצאת לטיול קצר מחוץ לבית. כשאימך תרגע, חשוב שתביעי בפניה את ההרגשה הלא נעימה שלך, וגם שתבקשי ממנה לכבד אותך, גם כשהיא כועסת.
לסכום, אני מציע שלא תיגררי לקללות, ושתגיעי עם אימך להסכם,שבו תכבדי אותה, והיא אותך.
בהצלחה,
אילן רוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)