מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםליאור03/12/2009
אני בחור צעיר בן 19 ואני עובד , עכשו בלי קשר לזה בכלל אני תמיד לחוץ עצבני מדוכא ואף פעם לא רגוע וכשאני קם בבוקר זה זועה , אני פשוט מרגיש רע מאוד בלב , מצב רוח רע במיוחד , ומתווסף לזה שהעובד שעובד איתי ביחד לא מפסיק להגיד לי מה לעשות וגם מתייחס טלי ממש לא יפה ואני חסר ביטחון עצמי בשביל להגן על עצמי , בקיצור אני כל היום בעבודה במתח גדול מה אמרתי לו ומה הוא אמר לי ומה אגיד לו ואיך שאני קם בבוקר אני במתח משגע אם להגיד לו בוקר טוב או לא , אני לא יודע מה לעשות עם כל זה ואין לי כסף לממן לעצמי טיפול פסיכולוגי , מה אני יכול לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאור
אילן רוב03/12/2009שלום ליאור,
אתה מתאר מצב של מתח,שחשוב לברר את נסיבותיו
ולטפל בו באופן יסודי.
בטיפול תוכל לקבל אוזן קשבת ותמיכה,להכיר את עצמך לעומק,ללמוד להפחית את המתח ולשפר את התקשורת עם אנשים בסביבתך.
אני מציע לך לפנות למרפאה לבריאות הנפש למבוגרים
הקרובה למקום מגוריך.שם ניתן טיפול פסיכולוגי ללא תשלום.
אפשרות נוספת היא לפנות לפסיכולוג או לעובד סוציאלי מהמגזר הפרטי,
ואני משוכנע, שתוכל למצוא מטפל שיתחשב במגבלותיך הכלכליות.
בהצלחה,
אילן רוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)