זקוקה לחבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לחבר
    עדן
    11/01/2010

היי
    אני בת 13.5 ומרגישה צורך בחבר.
    אף פעם לא היה לי חבר ואני מרגישה שאני ממש צריכה את זה עכשיו.
    יש מישהו שאני מחבבת בכתה, הוא לא יפה ולא מכוער אבל בכל זאת הייתי רוצה שיהיה חבר שלי,
    אולי זה יתפתח בהמשך, אבל הוא לא החבר שאני רוצה, אני לא חושבת שהוא יחבק אותי ויתמוך בי כשאני יצטרך, אבל אולי אני טועה...
    וכל השאר מקובלים והם בחיים לא היו מסכימים להיות חברים שלי, גם בגלל העובדה שאני לא מקובלת, או בגלל שאני נמוכה, נראית בכתה ד', ולא מפותחת.
    וכן, יש לי בעיות עם ביטחון עצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לחבר

הוספת תגובה

• כשרוצים חבר

טלי איסרוב
    11/01/2010

היי,
    גיל ההתבגרות מתאפיין בהתרחקות מסויימת מההורים ורצון להחליף את הקרבה שהיתה להורים בקרבה אל חברים בני הגיל. אצל נערים ונערות רבים קיים חלום על קשר זוגי עם חבר תומך, אוהב ומעניק. בסופו של דבר רובנו מוצאים קשר שכזה ואפילו מתחתנים, אבל הדרך... הדרך עשויה להיות ארוכה ולא פשוטה, אבל גם חווייתית ומרגשת. ללמוד למצוא חבר שמתאים לך ומעניק לך זו משימה שגם מבוגרים מתמודדים איתה. אני לא יודעת עם החבר מהכיתה שלך הוא המענה האמיתי לצורך שלך. יכול להיות כיף לנסות, מבלי לפתח ציפיות מרחיקות לכת...
    שיהיה בהצלחה!
    טלי איסרוב, פסיכולוגית קלינית מומחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו