מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה..אנונימית16/01/2010
היי.
רציתי לכתוב כבר הרבה זמן משהו שממש מתסכל אותי.
אני ילדה שמנה, לפחות ככה אני מגדירה את עצמי וככה הסובבים אותי מגדירים אותי.
אני 1.60 ובמשקל אני בערך 68 קילו, וזה רק על פי השערה כי לא נשקלתי הרבה מאוד זמן.
המשקל שלי מאוד מדאיג אותי.
אני מרגישה נחותה ביחס לחברות שלי , ואני לא מרגישה טוב עם עצמי, אני חסרת ביטחון והרבה אנשים לא שמים עלי בגלל זה.
שאני חושבת על זה שתכף קיץ אני ירצה ללכת לים ואני אשכרה לא יכולה. הבטן שלי ממש גדולה ואני לא יכולה ללכת ככה עם ביקיני ,אפילו עם בגד ים שלם לא.
אני לא יכולה להפסיק לאכול כי אמא שלי רק קונה וקונה מתוק ושטויות אני לא יכולה.
ודיברתי איתה מלא פעמים שתפסיק לקנוות והיא ממשיכה, היא לא עוזרת לי אף אחד לא עוזר לי
ניסיתי מליוני פעמים לעשות דיאטה לבד, לנסות להוציא דברים שאני לא צריכה מהחים שלי. לפעמים היתי מצליחה במשך יומים שלושה , ואז נשברת ואוכלת כל דבר מתוק שרק ראיתי.
אני לא יודעת מה לעשות , אני רוצה להוריד לפחות 10 קילו וממש קשה לי דיברתי עם אמא שלי על זה והיא רק צורחת עליי ואין לי מי שיעזור לי.
בבקשה תגידי לי מה לעשות?
ואל תגידי לי ללכת לדיאטנית או משהו כזה ולבקש תפריט כי כמעט כולם אומרים לי את זה ואני רוצה לעשות דיאטה לבד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף משקל
טלי איסרוב16/01/2010היי היי,
הניסיונות שלך להוריד במשקל באמצעות דיאטה מוכרות לעוד המון בני נוער. קשה מאוד לעשות דיאטה לבד מכמה סיבות. ראשית, כמו שאמרת, אם אין עזרה מהבית ואת מוקפת באוכל משמין ומגרה, זה נעשה קשה מאוד. שנית, בני נוער רבים חושבים שדיאטה פירושה הרעבה עצמית וכשאנחנו רעבים אנחנו עצבניים ומהר מאוד זורקים את הדיאטה ורצים לאכול.
הדרך היעילה ביותר להוריד במשקל היא באמצעות ספורט מבוקר, שגם תורם לעיצוב הגוף וגם מרומם את מצב הרוח. תוכלי להתחיל בהליכות מהירות כמה פעמים בשבוע בשעות הערב, להזמין חברים או בני משפחה להצטרף אליך ולהתחיל להינות מגופך. כשהגוף יעשה בהדרגה חזק, בריא ושרירי יותר, הוא יוכל לשרוף גם מאכלים משמינים שאת לפעמים חוטאת בהם.
אני מאחלת לך הצלחה!
טלי איסרוב, פסיכולוגית קלינית מומחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

