+

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• +
    +
    19/01/2010

היי טלי,
    לפני כמה שנים סבלתי מדכאון והפרעות אכילה.והייתי נפגשת עם פסיכולוג,ועובדת סוציאלית.היום אני בסדר גמור.יש איזו עובדת סוציאלית חדשה שאני ממש לא מתחברת אליה,והיא לוחצת עליי להיפגש איתה ולספר לה איך אני.עם כל הכוונת הטובות,אין לי עצבים לזה.אני ממש לא רוצה להיפגש איתה ואין לי כח לזה.כמו שאמרתי,אני בסדר.אני מרגישה טוב.ולא באלי על זה.
    איך אני מורידה אותה מהחיים שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    +

הוספת תגובה

• הפסקת טיפול

טלי איסרוב
    19/01/2010

שלום לך,
    אני מניחה שהורייך דואגים לך בשל המשבר שעברת בעבר ומעוניינים שתמשיכי בטיפול כדי להיות שקטים שאת לא לבד ולא סובלת ממצוקה.
    נשמע שכיום לא נוצרה כימיה טובה עם המטפלת החדשה שלך ואולי את פשוט שבעה מטיפולים ורוצה איזושהי הפסקה כדי לנסות להתמודד בלי ליווי של איש מקצוע.
    לפי דעתי, ההחלטה צריכה להתקבל יחד עם הורייך, שאני מניחה שהם אלה ששולחים אותך לטיפול. אני גם מנחשת שהורייך ירצו את חוות דעתה של המטפלת לפני שהם יקבלו החלטה. כדאי שתסבירי למטפלת איך את מרגישה ואת הצורך שלך בהפסקת טיפול (אלא אם כן מדובר רק בבעיה של כימיה עם אותה עו"ס ואז כדאי פשוט להחליף מטפלת ולא להפסיק לגמרי את הטיפול). תוכלו להחליט על ירידה הדרגתית בתדירות הפגישות, לפעם בשבועיים ואחר כך פעם בחודש עד להפסקה מוחלטת אם אכן תרגישי שזה נכון לך.
    בהצלחה,
    טלי איסרוב, פסיכולוגית קלינית מומחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו