מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ++19/01/2010
היי טלי,
לפני כמה שנים סבלתי מדכאון והפרעות אכילה.והייתי נפגשת עם פסיכולוג,ועובדת סוציאלית.היום אני בסדר גמור.יש איזו עובדת סוציאלית חדשה שאני ממש לא מתחברת אליה,והיא לוחצת עליי להיפגש איתה ולספר לה איך אני.עם כל הכוונת הטובות,אין לי עצבים לזה.אני ממש לא רוצה להיפגש איתה ואין לי כח לזה.כמו שאמרתי,אני בסדר.אני מרגישה טוב.ולא באלי על זה.
איך אני מורידה אותה מהחיים שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול
טלי איסרוב19/01/2010שלום לך,
אני מניחה שהורייך דואגים לך בשל המשבר שעברת בעבר ומעוניינים שתמשיכי בטיפול כדי להיות שקטים שאת לא לבד ולא סובלת ממצוקה.
נשמע שכיום לא נוצרה כימיה טובה עם המטפלת החדשה שלך ואולי את פשוט שבעה מטיפולים ורוצה איזושהי הפסקה כדי לנסות להתמודד בלי ליווי של איש מקצוע.
לפי דעתי, ההחלטה צריכה להתקבל יחד עם הורייך, שאני מניחה שהם אלה ששולחים אותך לטיפול. אני גם מנחשת שהורייך ירצו את חוות דעתה של המטפלת לפני שהם יקבלו החלטה. כדאי שתסבירי למטפלת איך את מרגישה ואת הצורך שלך בהפסקת טיפול (אלא אם כן מדובר רק בבעיה של כימיה עם אותה עו"ס ואז כדאי פשוט להחליף מטפלת ולא להפסיק לגמרי את הטיפול). תוכלו להחליט על ירידה הדרגתית בתדירות הפגישות, לפעם בשבועיים ואחר כך פעם בחודש עד להפסקה מוחלטת אם אכן תרגישי שזה נכון לך.
בהצלחה,
טלי איסרוב, פסיכולוגית קלינית מומחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)