מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריקה] אני בודד.......ד.29/01/2010
היי,אני בן 17 לומד בתיכון,אני מרגיש בודד אין לי חברים מחוץ לספסל הלימודים אני מעודכן לא חנון אם חוש הומור אבל אחרי הלימודים אני לבד על המחשב ולא יהיה משיהוא שהיתקשר שאני יצא לבלות,כלום אני רוצה לבלות ללכת למעדונים אבל אין עם מי אני מיואש מאד לא יודע מה לעשות.
מקווה לעזרה ד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
הדס29/01/2010שלום.
כאב לי לקרוא את ההודעה שלך. הסיטואציה מוכרת לי מהימים שבהם אני הייתי בתיכון...
האם יש לך חבר אחד שאתה יכול להיפגש איתו, לדבר איתו, לצאת איתו? הבנתי שיש לך חברים מספסל הלימודים, האם ניסית ליזום יציאות איתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדידות
טלי איסרוב30/01/2010היי ד',
ברור מדבריך כמה אתה רוצה לצאת לבלות ולהיות בקשר עם אחרים,
אבל מדבריך לא ברור מה אתה עושה כדי להגשים את מטרותיך.
אמרת שלא מתקשרים אליך. האם אתה מתקשר לאחרים?
יוצר קשר במחשב?
באיזו מידה אתה נוטל יוזמה?
האם קרה שנטלת יוזמה אבל מאמציך לא נשאו פרי?
כל אלה שאלות חשובות שצריך להתייחס אליהן כשמתמודדים עם קושי חברתי.
תוכל להמשיך ולכתוב כאן, על מנת שננסה לפענח יחד מהו מקור הקושי.
בהצלחה,
טלי איסרוב, פסיכולוגית קלינית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד.31/01/2010מאז ומתמיד בילדות שלי היתי בישן מאד וכך לא נוצר קשר ,אך כיום אני נפתחתי מאד קיבלתי בטחון עצמי, למרות כול זה אני מוצא את עצמי לבד אני מנסה ליצור קשר אבל לא הולך לי,אני חושב שזה שאני לא חזק פיזית אול גם נפשית אני יהיה פחות מקובל בחברה שאני מסתובב, לא טוב לי לבד רק עם משפחה,שאני לבד אני מתחיל להרגיש לא טוב נפשית עולות לי מחשבות אני עצבני וכ',
מקוה שהסברתי את עצמי נכון,מקווה לעזרה ד'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ד'
הדס31/01/2010ד' היקר,
אם אתה רוצה, אולי אוכל לעזור לך מניסיון החיים שלי, בתור אחת שהייתה שם.
אני מזמינה אותך לפנות אלי למייל: [email protected]
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד על תחושת בידוד
טלי איסרוב31/01/2010ד' שלום,
אתה מתאר שבעברך היית מאוד ביישן. האם אתה מסתובב עם אותה קבוצת חברים מאז?
לפעמים קשה לאנשים שנמצאים איתך הרבה שנים להבחין בשינויים שחלו בך.
אולי עדיין רואים אותך כביישן.
יתכן שבסביבה חדשה, בה לא מכירים אותך מן העבר, יהיה לך קל יותר להשתלב, כמו בצבא לדוגמא.
לא הבנתי האם אתה עצמך מעריך את עצמך כלא חזק מבחינה פיסית ונפשית, או שאתה מעריך שככה רואים אותך מבחוץ?
האם אתה מנבא לעצמך שלא תצליח להשתלב ולהיות מקובל בשל החסרונות האלה?
אני מציעה שתגדיר לעצמך מטרות צנועות והדרגתיות לעזור לך לצאת מהבידוד שאתה חווה -
לחייך אל חברים בבי"ס ולזכות בחיוך חזרה, לנהל שיחה, לתקשר במחשב או בטלפון.
בהדרגה תמצא עם אילו אנשים אתה מרגיש בנוח. בהדרגה תוכל להציע להם לצאת איתך.
כשמעיזים עלולים להיכשל, אבל גם מגבירים משמעותית את הסיכוי להצליח...
טלי איסרוב, פסיכולוגית קלינית מומחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו אני הייתי בדיוק כזה בתיכון
...11/04/2010הרגשה נוראית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגםםם אנניי
מורן01/05/2010גםםםם אני ככה:( אני כבר לא יודעת מה לעשותת אני כל הזמן חושבת מחשבות אובדניות בגלל זה אני פשוט מרישה חסרת חברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיים חברתיים ומחשבות אובדניות
ענבל שני02/05/2010שלום מורן,
האם תוכלי לפרט קצת יותר למה הכוונה? באיזה קשיים חברתיים את נתקלת?
מה ניסית לעשות כדי לשפר את המצב עד כה?
אשמח לשמוע ממך כאן,
ענבל שני
פסיכולוגית קלינית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר
אילן24/05/2010מגלה כאן הרבה בני נוער עם תחושת בדידות . למה לא תנצלו את הפורום ליצירת קשרים בניכם?
להחליף כתובות/טלפונים ....
יודעת שלא פשוט אבל אולי כדאימ לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)