אמא לא רוצה להסביר מי האבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא לא רוצה להסביר מי האבא
    eli alon
    08/02/2010

שלום
    אני בן 23 ולא יודע מי האבא הביולוגי שלי ,מנסה לדבר אם אמא אבל נתקל בבלוק של עצבים צעקות ובריחה ממענה , יום אחד מצאתי תעודת לידה ובה כתוב השם של האבא הביולוגי , הראתי את זה לאמא
    היא חטפה את התעודה והחביא אותה ...לא ברור לי איזה מסקנות לעסיק מהמקרה .
    אם תרצו לעזור לי אוכל לפרט יותר
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

הדס
    08/02/2010

שלום.
    אני לא פסיכולוגית, סתם מישהי שקוראת כאן לפעמים.
    דעתי היא, שאתה לא יכול לדעת מה בעצם קרה סביב כל הנושא של הלידה שלך, ייתכנו הרבה תרחישים שבגללם אמא שלך לא רוצה / לא יכולה לדבר איתך על זה.
    הייתי מציעה לך לנסות לגשש בקרב המשפחה המורחבת שלך (סבא, סבתא) על מנת לנסות לברר את העניין.
    מקווה שעזרתי.
    בהצלחה.
    מכל הלב,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבהות

ענבל שני
    09/02/2010

שלום,

עולה מדבריך תחושה חזקה של חוסר אונים מול ניסיון ההסתרה של אמך את הפרט החשוב מידיעתך,
    מול הצורך החזק (כנראה) שעולה בך - לדעת.

הדברים שאתה מעלה בהחלט מגייסים רצון לעזור, אבל אני מרגישה שאני צריכה לדעת מעט יותר, כדי להגיב ברצינות. זאת כמובן אם אתה מוכן לפרט כאן ובמידה שאתה
    מוכן ומעוניין.
    מה שאני מציעה פה הוא בעצם פחות חתירה לעבר פתרון, אלא הזמנה להשתמש במקום הזה
    לשם חשיבה, הרהור, בדיקה פנימית, שבעיניי יכולה להיות שלב או כמה שלבים מקדימים לאיזושהי
    פעולה.
    למשל, אם אתה מוכן להוסיף משהו על נושא חיפוש זהותו של אביך: איפה הדברים היו עד עכשיו?
    האם גם בעבר היו נקודות בחייך בהן לחצת לדעת?
    מה גרם לך להתעניין בנושא בדבקות דווקא עכשיו? מה הפנטזיות שיש לך לגבי אביך? שהיו לך
    בעבר? האם יש גבר אחר שאתם חיים איתו, מעורב או היה מעורב שלקח תפקיד הורי כלפיך?
    מה אתה יכול להרווי בגילוי זהותו של אביך ומהם הפחדים שעולים בך לך, סביב הגילוי?
    נשמע שעבור אמך זהו גילוי מפחיד מדיי. יתכן שהיא מנסה לחסוך ממך איזה מידע שאולי היא
    חוששת שיקשה עליך. מדובר פה אולי לא רק בחסימה מתוך מקום רע ומגביל, אלא אולי מתוך
    מקום של ניסיון לשמור ולגונן עליך, שיוצר בצורה קשה וחריפה.

אם תרצה להמשיך בדיון, אתה מוזמן לכתוב עוד.

כל טוב

ענבל שני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו