מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 4 שנים בלי מפתח מהביתיבגניי15/02/2010
זה היה אמור ליהיות עונש או משהוא בסגנון..
אבל אכשיו בעלה של אמי יכל לומר לי בפרצוף שלא סומך אליי.
איך זה מפריעה לי?
הבעיה שאני צריך לחכות עד ש אמא או הוא יבואו הביתה בישביל להיכנס אחרי בית הספר או מקום אחר..
ליפענים אפילו יותר מ 3 שעות!
אני אומר לאמא שאני אצל חבר בדרך כלל, בישביל שהיא לא תדאג לי..
הבית הו אנחנו גרים, הוא שלו...
האם אני יכל איך שיהוא לשפר את מצבי?
אני נישיתי לדבר איתו או עם אמא וזה לא עזר..
האם ליפנות ליועצת? אני חושש מכך..
משום שאני לא יודע מה אז יהיה! אני לא רןצה להיפרד מאמא שלי והיא לא רוצה להיפרד ממנו..
ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית אמון
ענבל שני16/02/2010שלום יבגני,
אני לא יודעת ממכתבך מה גרר את העונש שקיבלת, ולא ברור לי למה השמטת את זה...האם
זה כי אתה כבר לא זוכר, לא מקשר בין המעשה לבין העונש, לא מבין על מה נענשת, או מעדיף
לא להתייחס לכך.
כך או כך, העונש בהחלט מאוד חריף, וכאב לי לקרוא את מה שעובר עליך.
כתבת שניסית לדבר. מה היה אופי השיחה? מה היו ההסברים של אמך ובן-זוגה?
אם הבעיה היא שאתה מאבד מפתחות, אני בטוחה שאפשר לחשוב על רעיון יצירתי כמו להשאיר מפתח אצל מישהו מהשכנים שנמצא בבית רב הזמן (בדר"כ אנשים שלא עובדים, אנשים מבוגרים וכו').
אם יש בעיית אמון יותר עמוקה, זו שאלה איך התפתחה, אם יש לה הצדקה או לא.
בכל אופן, העונש בהחלט נשמע גדול ובעיקר ממושך מדיי.
אני כן חושבת שיש מקום להתייעץ עם היועצת של בי"ס ולחשוב יחד איתה איך פונים אל ההורים ומנסים לחשוב על פתרונות אחרים. אם זה לא יעזור, יכול להיות שהיועצת תפנה אתכם לטיפול פסיכולוגי (שבאופן מסורתי מתייחס לתרומה הן של הנער והן של ההורה ליחסים) ושם כבר תוכלו לקבל עזרה מעמיקה יותר.
נסה, ואם תרצה שוב להתייעץ כאן, אתה מוזמן.
בהצלחה וכל טוב,
ענבל שני
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)