בעיה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ...
    אנונימית
    17/02/2010

אני בת 15 ויש לי בעיות שיער.
    אף פעם לא היה לי שיער כלכך עבה אבל כרגע השיער שלי במצב ממש נורא.
    הוא דליל ברמות שלפי דעתי לא נורמליות , רוב הבנות בגילי עם שיער עבה והשיער שלי ממש דק ברמות לא אמיתיות. ישלי בראש מין משהוא שנראה כמו קרחת זה לא ממש קרחת כל הראש זה רק חלק מהשיער שרואים שחסר בו שיער. אני לא יודעת מה לעשות ובחצי שנה האחרונה התחלתי לעשות מחליקים כל יום כי השיער שלי פשוט לא מסתדר ..
    דיברתי על זה עם אמא שלי והיא אמרה לי שכדאי לי לעשות בדיקת דם ולבדוק אם חסר לי ברזל בגוף . הבעיה זה שאני מפחדת מזריקות ולפי מה שזכור לי לא עשיתי בחיים בדיקת דם.
    המצב שיער שלי ממש מדאיג אותי ואני מפחדת שילך ויהיה לי יותר ויותר דק.ואין לי כלכך הרבה נשירה...
    בבקשה תעזרי לי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ...

הוספת תגובה

• דאגה לבריאות

טלי איסרוב
    17/02/2010

שלום לך,
    אני שומעת שמצב השיער שלך מאוד מדאיג ומטריד אותך.
    שיער דליל מאוד יכול לנבוע מגורמים גנטיים, כלומר שכזה הוא שיערך המולד, או לשקף משהו במצבך הבריאותי.
    אני ממליצה שתתייעצי על כך עם רופא.
    סיכוי טוב שרופא אחראי ישלח אותך לבצע בדיקת דם, שתתן את התשובה הטובה ביותר ביחס למצבך הגופני.
    מכיוון שמעולם לא ביצעת בדיקת דם, עד כמה שאת זוכרת, זריקה בוודאי נראית לך איומה ונוראה.
    כל כאב שאנו חושבים עליו ומצפים לו, נעשה נורא יותר ממה שהוא במציאות.
    למעשה, מכה שקיבלת במקרה כשנתקלת בכיסא או בשולחן, כנראה כואבים יותר מזריקה או מבדיקת דם, אך אינך מסתובבת בפחד מכאב כזה ואת מתגברת עליו מהר מאוד לאחר שהוא קורה.
    הכאב של בדיקת דם או זריקה נמשך בד"כ 3-4 שניות לכל היותר.
    ספרי בלב עד 4 ואז אמרי לעצמך - זהו, נגמר.
    זה לא היה כל כך נורא, נכון?
    המנעות ממושכת מבדיקות רפואיות עלולה להזיק לבריאותך מאוד בטווח הארוך וחבל...

אם יתברר שאין לך שום בעיה רפואית הקשורה לשיער הדליל, תוכלי לפנות לספר ולהתייעץ איתו בנוגע לתסרוקת שהכי תתאים לך או תכשירים שונים לטיפוח השיער שיעזרו לך להרגיש יותר טוב ביחס לשיערך.

אני מאחלת לך הרבה הצלחה ובעיקר בריאות!
    טלי איסרוב, פסיכולוגית קלינית מומחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו