מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי.לירן17/03/2010
מצאתי את הפורום הזה במקרה והרגשתי שאני צריכה לפרוק את מה שעובר עליי.
אני בת 16 וחצי כיתה י"א. יש לי המון חברות, יש לי משפחה מדהימה.. אבל בכל זאת אני מרגישה לפעמים כ"כ בודדה, כאילו אני לא יכולה לסמוך על אף אחד. לפעמים עולה בי המחשבה להיות לבד, עצמאית בלי חברות בלי משפחה. אני לא יודעת מה גורם לי לחשוב על זה.. ואני יודעת שיש תקופות כאלה להמון אנשים של בדידות ושל תקופה לא טובה, אבל זה קורה לי הרבה.
אולי בגלל שאני נפגעת המון, וגם מגלה כל הזמן יותר ויותר דברים על החיים האמיתיים!
אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים בוכה, רבה עם כולם סביבי, מוציאה את העצבים שלי על אנשים שלא אשמים בדבר. אני כועסת על עצמי בגלל זה, אבל אני לא יכולה להפסיק עם זה.
נהייתי נורא עצבנית! נורא רגישה! כל דבר קטן נוגע לי בלב, ואני מתחילה להזיל דמעות.
זה נורא מפריע לי, כי אני בכללי אחת כזאת שדווקא כולם יבואו אלייה לבקש עצות או בשביל שאני יחזק אותם. תמיד כולם מוצאים בי את הדמות של האחראית, של היודעת דברים..
אני בן אדם חזק. אני מפגינה רגשות המון, אבל זה מפריע לי פתאום שמדברים קטנים אני מתחילה לבכות ולהיות רגישה ועצבנית.
הבטחון העצמי שלי ירד, אני מניחה שזה בגלל בחור שאני אוהבת המון זמן, וזה לא מסתדר בנינו.
אני רבה עם חברות, חלק מהריבים זה באמת אמיתי ואני מצדיקה אותם, כי עם הזמן יש לי פחות ופחות חברות טובות כי אני מגלה יותר דברים עליהן. עם אמא שלי תמיד הייתי רבה, אבל בתקופה האחרונה זה יותר גרוע. היא תמיד מעירה לי שכשאני לא מקבלת את מה שאני רוצה אני פתאום עם דמעות בעיניים וזה מפריע לי!
כמו שאמרתי אני לא אוהבת לבכות סתם, ועוד לפני אנשים.. אני משתגעת מזה!!
אממ וזהו פרקתי את כל מה שהיה לי על הלב! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצון לפרוק
טלי איסרוב18/03/2010היי לירן,
טוב שפרקת את מה שמטריד אותך.
כמו שכתבת, את יודעת שזאת תקופה שאת עוברת ושלכל אחד יש תקופות של בדידות או תחושת רגישות.
את גם מודעת לנקודות החוזק שלך, לכך שיש לך הרבה חברים ומשפחה אוהבת ושחברייך רואים בך מקור לתמיכה.
הסערה שאת עוברת אופיינית לגיל ההתבגרות, אבל את לא חייבת לסבול אותה לבד. יתכן שתגלי שאם תפתחי את ליבך בפני מישהו קרוב ומבין, תוכלי לזכות בתמיכה ובתובנות שיהפכו את התקופה הזאת להזדמנות לצמיחה אישית, שתצאי ממנה מחוזקת.
תוכלי לפנות להורייך או לבן משפחה קרוב אחר, לחברה טובה, למורה או ליועצת ביה"ס ואפילו לשקול טיפול פסיכולוגי עם פסיכולוגית שמנוסה בטיפול בבני נוער, שתוכל להבין אותך, לתרום לך מניסיונה ולהעמיד דברים בפרופורציות הנכונות.
אני מאחלת לך כל טוב,
טלי איסרוב,
פסיכולוגית קלינית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)