עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    חסוי
    28/03/2010

אני בודדה, משעמם לי ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי.
    אני מנסה לקבוע עם כולם לצאת לבלות אבל אף אחד לא יכול ואז אני תקועה בבית 24 שעות. אני עצובה ומבואסת. אין לי חברות לבלות איתן את החופש ואף אחד לא מתעניין בי, לכולם יש תוכניות עד לסוף החופש ואני נשארת לבד בלי שום עניין, לא נהנית בכלל מהחופש. ואמא לא ממש יודעת איך לעזור, היא אומרת שהיא תלך איתי לקניון ולא בא לי איתה, אני רוצה עם חברה...
    חלק יגידו לי לא נורא, יהיה לך מה לעשות בחופש הבא-
    הבעיה היא שזה קורה בכל חופש ואני מאוד רוצה לבלות אבל כולם מנפנפות אותי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף- אני בת 14...

חסוי
    29/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדידות

ענבל שני
    30/03/2010

שלום לך,

המצב שאת מתארת באמת נשמע לא נעים ולא רצוי. יחד עם זאת, מוכר לאנשים רבים ולא מצב סופי.
    נכון שלא מעודד לחשוב על החג הבא ובטח לא על שינוי המצב בשנה הבאה. לכן אולי אפשר לחשוב
    על מה תורם למצב כפי שהוא היום. לאו דווקא כמשהו שכרוך בהאשמה או ביקורת כלפייך אלא יותר
    בדיקה עצמית - מה קרה מבחינה חברתית השנה? מה לא איפשר לך להשתלב? (ההתפזרות בקבוצות שלא הצלחת להכנס לתוכן, בחירה לא מוצלחת של אנשים שאולי לא מתאימים לך, התחלה טובה שהסתבכה, ואיפה תרומתך בתוך זה אם בכלל..) . אלו שאלות מנחות אפשריות שאת יכולה לשאול את עצמך כבדק-בית. יכול גם להיות שמדובר במצב שאופייני מאוד לחגים - אנשים דואגים לעצמם מבעוד מועד, מתכננים דברים מראש, וכשלא עושים זאת, לעתים מרגישים עזובים ולא חשובים, למרות שזה לאו דווקא בדיוק כך. אבל זו תחושה שאני יכולה לומר בפירוש שהרגשתי לפחות כמה פעמים בחיי בעבר ולעתים גם בהווה, אבל השאלה אם זו החוויה תמידית, או שיש גם לעתים תחושות אחרות, שלפעמים כן מתעניינים בך, שלפעמים את יוזמת וכן נענים לך או אפילו יוזמים.

אם תרצי להמשיך ולחשוב ביחד כאן, אשמח.

חג שמח ונסי לעשות בו עם משפחתך דברים, במקום להלקות עצמך פעמיים ולסגור אפשרות להנות מהחג בכלל. אני בטוחה שברגע שתשימי בצד את ההיעלבות, תוכלי לשקול לקבל את ההצעות מהבית, ולא לבטל אותן על הסף.

ענבל שני
    פסיכולוגית קלינית מומחית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו