מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשנות תדמיתירדן11/04/2010
שלום, אני רוצה לכתוב קצת ממה שעבר עלי בזמן האחרון.
יום לפני תחילת הלימודים של שנת תש"ע עברתי דירה , עיר , בית ספר.
זה היו לי רגעים לא קלים.
לעזוב, ולקוות שיהיה טווב.
בבית ספר הקודם שהייתי לא הייתי ממש חברותית.
ז"א בהתחלה הייתי ואז זה התחיל לרדת ולרדת.
וכשהגעתי לפה, עם המון כחוחות נפש אדירים הצלחתי לשנות את התדמית שלי כנראה מרוב שהיה לי קשה , וכן , התגברתי וב"ה נהייתי ממש מאושרת.
זה התחיל ככה: בחודשים הראשונים הייתי ביישנית , ואחרי זה התחלתי להראות לכולם מי אני וזה היה באמת הפתעה.
כי בהתחלה הייתי שקטה ופתאום בבום הילדה מתגלה כמזה לא.
החברות שלי נהנו להייות אתי וכל הפסקה הייתי עושה להם"מופעים" בכיתה
בקיצור הכל זרם , וגם בגלל שזה היה הפתעה בשבילם אז הם עוד יותר רצו להיות איתי.
אבל עכשיו שחזרתי מחופשת פסח אני מרגישה בכיתה שלי כתסם ילדה רגילה שאין לה מה לעשות .
משעמם אפשר להגיד.
הכון, בכל מקום יש רגעים משעממים אבל אני מרגישה שאני משעממת את עצמי.
ואני רוצה לגעת מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
אלונה11/04/2010נשמע שאת חושבת שאת מלכת הכיתה..
אל תעלי בסולם יותר מדי גבוה כי בסוף תיפלי.. תמיד האנשים שפורצים פתאום ומראים צד אחר שלהם חוזרים לאותה נקודה בהתחלה.. ככה לפחות אני חושבת.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו שלא ממש נראה לי.
ירדן11/04/2010שכתבתי את זה היית ממש עיפה וכנראה שלא ממש אמרתי את מה שרציתי להגיד.
אז זהו שלא.
לא עליתי בסולם יותר מדי גבוה, עליתי צעד צעד , כמו שצריך ובכל צעד שעליתי למדתי והשתדלתי ועברתי תהליך מאוד מאוד מספק.
זה לא היה קל , אבל זה היה לי מאוד כיף לאתגר את עצמי.
בבית ספר הקודם לא הייתי ממש מסכנה ולא חברותית. הייתי סבבה ילדה שמחה חייכנית וחברותית עד לאותו אמצע שנה שפתאום כל כך השתניתי בגלל המצב שהיה לי בבית .
נסגרתי כנראה.
ולא זה לא שניסיתי להיות מישהי אחרת , לא ניסיתי להשתנות.
נייסיתי לחזור למצבי הקודם.
כנראה שאת זה לא רשמתי ועכשיו הדברים יותר מובנים.
עכשיו ברוך ה' אני שמחה שוב כי גם הכל השתנה לי בבית.
אולי קצת נסחפתי , ונכון שלא כל יום צריך להיות מענייין,
אבל מלכת הכיתה.?? אני נגד כל דבר שקשור לזה.
אני מכבדת ואוהבת כל אחד ולא שמה לב לאיפה הוא ב"רמה החברתית" שונאת את כל הקטע הזה.
ושמחה ומאושרת שאני רואה ואוהבת כל אחד כמו שהוא.
אז זהו לא ממש הסברתי את עצמי נכון , לא ממש הבינו אותי נכון.
והשאלה שלי הייתה בכלל: מה אני ? אני בעצמי? תורמת לכיתה?
תודה על התגובה:)
ירדןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)