מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לייעוץהורה במצוקה17/05/2010
שלום
יש לי בן מתבגר שתמיד היה חיובי ותלמיד טוב, לפחות לי הוא נראה בסדר ובדכ עם מצב רוח טוב. לפני כחודשיים הוא גילה לי שהוא פוחד שהוא הומו וסיפר לי על רגש שהיה לו בכתה ה ובכתה ז או ח ועכשיו עוד פעם. היו לו גם מחשבות על בנות והוא סיפר לי שהמחשבה על בנות גרמה לו להרגשה טובה בגוף. השנה הוא נכנס לאינטרנט כדי להסתכל על בנות וזה עשה לו טוב והוא גם נכנס לאתר של הומואים והתגרה מזה ומאז שהוא סיפר לי הוא מתחרפן מהפחד ומהמחשבות . מכיוון שראיתי שהוא במצוקה הוא התחיל טיפול פסיכולוגי. אני ממש במצוקה. לא יודע מה לעשות, איך להתנהג, לשאול לא לשאול, לדבר לא לדבר. האם אפשר לקבל ייעוץ ומה זה אומר כשקורים דברים כאלה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאגה סביב נטיה מינית
טלי איסרוב17/05/2010שלום להורה המודאג,
נשמע שלך ולבנך יש קשר טוב וקרוב ומשמח לשמוע שהוא הרגיש בנוח לספר לך את מה שמטריד אותו. טוב עשית שהפנת אותו לטיפול פסיכולוגי.
מדבריך עולה שבנך נמשך כרגע לשני המינים. ההחלטה אם להגדיר אותו כהומוסקסואל או לא, כ'חריג' או 'רגיל', היא לעיתים קרובות מכשילה ונמצאת בבסיס החרדה שמתעוררת. טוב יהיה אם גם הוא וגם אתה תוכלו לקבל את אהבתו ומשיכתו ללא הגדרות, אלא עפ"י התוכן והמהות - האם הדבר גורם לו אושר, האם הוא נהנה, האם הוא נמצא במערכת יחסים טובה וכד'.
לגבי השאלה כיצד לפנות לבנך בנושא, עצתי היא שתפנה לפסיכולוג המטפל בבנך בבקשה לקבל הדרכת הורים. הוא בוודאי יוכל להעניק לך את העצות המדויקות ביותר.
כל טוב,
טלי איסרוב,
פסיכולוגית קלינית מומחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)