זקוק לייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק לייעוץ
    הורה במצוקה
    17/05/2010

שלום
    יש לי בן מתבגר שתמיד היה חיובי ותלמיד טוב, לפחות לי הוא נראה בסדר ובדכ עם מצב רוח טוב. לפני כחודשיים הוא גילה לי שהוא פוחד שהוא הומו וסיפר לי על רגש שהיה לו בכתה ה ובכתה ז או ח ועכשיו עוד פעם. היו לו גם מחשבות על בנות והוא סיפר לי שהמחשבה על בנות גרמה לו להרגשה טובה בגוף. השנה הוא נכנס לאינטרנט כדי להסתכל על בנות וזה עשה לו טוב והוא גם נכנס לאתר של הומואים והתגרה מזה ומאז שהוא סיפר לי הוא מתחרפן מהפחד ומהמחשבות . מכיוון שראיתי שהוא במצוקה הוא התחיל טיפול פסיכולוגי. אני ממש במצוקה. לא יודע מה לעשות, איך להתנהג, לשאול לא לשאול, לדבר לא לדבר. האם אפשר לקבל ייעוץ ומה זה אומר כשקורים דברים כאלה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק לייעוץ

הוספת תגובה

• דאגה סביב נטיה מינית

טלי איסרוב
    17/05/2010

שלום להורה המודאג,

נשמע שלך ולבנך יש קשר טוב וקרוב ומשמח לשמוע שהוא הרגיש בנוח לספר לך את מה שמטריד אותו. טוב עשית שהפנת אותו לטיפול פסיכולוגי.
    מדבריך עולה שבנך נמשך כרגע לשני המינים. ההחלטה אם להגדיר אותו כהומוסקסואל או לא, כ'חריג' או 'רגיל', היא לעיתים קרובות מכשילה ונמצאת בבסיס החרדה שמתעוררת. טוב יהיה אם גם הוא וגם אתה תוכלו לקבל את אהבתו ומשיכתו ללא הגדרות, אלא עפ"י התוכן והמהות - האם הדבר גורם לו אושר, האם הוא נהנה, האם הוא נמצא במערכת יחסים טובה וכד'.
    לגבי השאלה כיצד לפנות לבנך בנושא, עצתי היא שתפנה לפסיכולוג המטפל בבנך בבקשה לקבל הדרכת הורים. הוא בוודאי יוכל להעניק לך את העצות המדויקות ביותר.

כל טוב,
    טלי איסרוב,
    פסיכולוגית קלינית מומחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו