חוסר במשאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר במשאבים
    אלי
    18/06/2010

שלום, אני סובל מבעיה דיכאונית, וחרדה מתמשכת.
    הייתי רוצה לדבר עם מישהו, לא מישהו שהוא משפחה או חברים (שגם החברים כבר לא כ"כ שם).
    אני לא מבין איך יכול להיות דבר כזה שאין ולו אתר אחד שמספק שיחות בצ'ט עם מישהו מקצועי שיעזור לנו האנשים להתרוקן בהרגשות הדפוקות האלה שאנו חשים, ומצבי הדכאון והחרדה שבהן אנח לפעמים נכנסים.
    אפילו המדינה לא מספקת משהו בסגנון, וזאת אני יודע לאחר חיפוש ארוך, שרציני בו לדבר עם מישהו, ויש רק פסיכולוגים שרוצים תמורת זה תשלום, או בשיחות טלפון, או מפגשים, שאני בסה"כ רציתי להתכתב, ואני מתאר לעצמי שיש עוד אנשים שהו רוצים כמוני.
    אני אשמח להווכח שטעיתי ולקבל קישור לאתר שבוא אפשר לצ'טט עם מישהו...
    מחכה לבשורות טובות, אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר במשאבים

הוספת תגובה

• ייעוץ ראשוני דרך האינטרנט

ענבל שני
    20/06/2010

שלום אלי,
    אני יכולה להבין את התסכול שלך. בעולם אידאלי שאני מדמיינת פעמים רבות, אין כלל "משאבים
    כלכליים" שמונעים מאנשים לקבל טיפול, ואפשר לקבלו בכל שעה, פרונטלית ודרך האינטרנט.
    בעולם המציאותי זה קצת שונה.
    יחד עם זאת, כן ישנם אתרים כאלה שמציעים *ייעוץ* (אני מדגישה שזה איננו טיפול) ראשוני דרך צ'אט והם : 1. ער"ן, 2. סהר. אין שום בעיה להגיע אליהם דרך גוגל.
    בנוסף, יתכן שתזדקק לטיפול נפשי מעבר לייעוץ ראשוני, וגם את זה עדיין יש במדינת ישראל (שאט אט הופכת פחות סוציאליסטית, כיום כמעט בכלל לא) - דרך מרכזי בריאות הנפש של משרד הבריאות. יש אחד כזה כמעט בכל עיר, אתה יכול לפנות, להגיע לראיונות היכרות ולאחר תקופה מסויימת להתקבל. מכיוון שזהו שירות ציבורי (שעוד קיים מאז שהמדינה היתה סוציאליסטית, ובקרוב מאוד השירות הזה ייסגר ככזה ויעבור לידיים פרטיות, כלומר, יופרט) - כדאי לפנות ומהר.
    אני אישית עובדת בשירות כזה והעבודה היא מקצועית ומצויינת.
    עם כל ההבנה לתסכול שלך, שמחתי שלא רק התלוננת, אלא השארת בסוף המכתב שלך פתח לתקווה. אז הנה, מקווה שנעזרת בהנחיות שלי.

כל טוב,
    ענבל שני
    פסיכולוגית קלינית מומחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו