חייב לספר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב לספר
    חסוי
    24/06/2010

ערב טוב.
    היום בשעות הבוקר חיכיתי בתחנת האוטובוס לאוטובוס, ופתאום בא נהג מונית, עצר, ושאל אותי אם אני צריך לנסוע לקריות. עניתי לו שלא והוא המשיך.
    אחרי כמה דק' אותו נהג חזר והוא שאל לאן אני צריך ואמרתי לו.
    הוא שאל אם אני רוצה שהוא יסיע אותי ואמרתי לו שאין לי כסף, אך הוא הציע לי שיסיע אותי בחינם.
    עליתי למונית ולאורך כל הנסיעה שמתי לב שהוא נוגע באיבר מינו.
    מה את חושבת ?
    למה שנהג מונית יסכים להסיע נוסע בחינם? את חושבת שהיו לו כוונות זדון?
    הרי הוא שאל אותי אם אני צריך לנסוע לקריות(מרחק נסיעה של כ-30 דק' בערך מעירי), ובחצי שעה אפשר לעשות הרבה דברים.
    תודה וסופ"ש נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב לספר

הוספת תגובה

• איך להגיב לזרים המציעים טובות הנאה

טלי איסרוב
    25/06/2010

חסוי יקר,

אני שומעת מדבריך שהחוויה של הבוקר ההוא היתה מבלבלת עבורך. מצד אחד נהג המונית היה "נחמד" והציע לך משהו טוב ובחינם. מצד שני, הרגשת שמשהו כאן משונה ולכן טוב מאוד שפנית לכאן על מנת לברר את העניין.

אני אכן מאמינה שלנהג המונית היו כוונות זדון.
    הוא לא רצה ממך כסף, מכיוון שהוא רצה דבר אחר והעובדה שראית אותו נוגע באיבר מינו בנסיעה מלמדת שכוונותיו היו מיניות.
    למרבה המזל אותו נהג ריסן את עצמו ולא נגע בך, אבל עצם העליה למונית איתו שמה אותך בסיכון.

למרבה הצער יש צורך לגלות ערנות וחשדנות כלפי זרים שמציעים טובות הנאה שונות, הם עלולים לפעול ממניעים מאוד אנוכיים ומכוערים.
    חובה לסרב לטובות הנאה שכאלה.
    יש להימנע בכל צורה מהליכה למקומות פרטיים ומבודדים עם אנשים זרים.
    בשום אופן אין לעלות למונית או לכל מכונית אחרת של אדם זר, במיוחד כשאתה נמצא לבד.

אנא השתמש בחוויה זו כאות אזהרה ושמור על עצמך טוב יותר בעתיד.

טלי איסרוב,
    פסיכולוגית קלינית מומחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו