?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ?
    ?
    08/07/2010

היי,
    אני בחורה מאוד מאוד מאוד ביישנית ומעולם לא היו לי ידידים\חברים ושום קשר עם אף בן.
    אני ביישנית בצורה לא נורמלית וחסרת בטחון עצמי לגמרי.אני בטוחה שאני הדבר הכי מגעיל שנוצר עלי האדמות ואף אחד לא ירצה אותי או להתקרב אליי.זאת ההרגשה שלי.
    יש בחור שמוצא חן בעיני מאוד ואני לא יודעת מה לעשות.מצד אחד אני רוצה מאוד לגשת אבל אני פוחדת פחד מוות.יש לי חרדות של ממש מאיך שיגיב.אני פוחדת שיחשוב שאני מכוערת,מגעילה ויתחרט שבכלל דיבר איתי.אני פוחדת מאיך שהחברים והחברות שלו יגיבו אלי,כי אני יודעת שברגע שיזרקו לי הערה קטנה אסתגר ואבכה ואצטער שנולדתי בכלל.אנחנו גם הפכים גמורים,הוא בחור חברתי ומרבה לבלות ולכייף!ואני "חנונית" מאוד.אני בכלל אוהבת לקרוא ספרים ולהתעסק בדברים אחרים.אז אני עוד יותר דואגת ופוחדת.אפשר לקבל עצה כלשהי?זה יעזור לי מאוד.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ?

הוספת תגובה

• חוסר אהבה עצמית

טלי איסרוב
    11/07/2010

שלום לביישנית המתוקה,

זה בסדר גמור להיות ביישנית וגם חוסר ביטחון יכול להיות חינני ומתוק
    אבל להגיד שאת מגעילה??? על מה ולמה???

זה יכול להיות נפלא שנער חמוד מוצא חן בעיניך. אם את רוצה להעניק לו חיבה וחברות, הרי שהוא בר מזל.

אני שומעת שאת מאוד סובלת, גם בשל אהבתך לאותו נער והפחד לגשת אליו,
    אבל את בעיקר סובלת בגלל מסע ההכפשה שאת מעבירה את עצמך וחוסר האהבה העצמית.
    מה גרם לך לחשוב דברים כל כך נוראיים על עצמך?
    האם את יכולה לזכור תקופה שבה נהנית להיות את?
    תזכירי לעצמך דברים שאת טובה בהם, שאת נהנית לעשות...
    אני בטוחה שהדברים האלה קיימים ושיש בעולם שלך אנשים שאוהבים אותך. כדאי לך ללמוד מהם...

חוסר אהבה עצמית ושיפוטיות קטלנית כמו שלך, מכבידים ומקשים על מציאת אושר.
    אני מקווה שתדעי לשנות את השקפתך, ואם לא, אנא שתפי את סביבתך בהרגשתך על מנת שיוכלו לעודד אותך. גם שיחות עם מטפלת עשויות לעזור לך.

תני לעצמך חיבוק חזק ומעודד,
    הדברים רק צפויים להשתפר...

טלי איסרוב,
    פסיכולוגית קלינית מומחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו