מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדידות בחופשחי13/08/2010
אני נורא בודד בחופש הזה
אני רוב הזמן נמצא בעבודה ובשאר הזמן אני פשוט בבית.
רוב החברים שלי נמצאים בערים אחרות וכרגע אני פשוט בודד
איפה שאני נמצא יש לי כמה חברים שהם היו אתי ביסודי ובחטיבה,אבל כבר לפחות שנתיים-שלוש שלא נפגשתי איתם. אני מדי פעם מדבר איתם במחשב אבל לא יותר.
מה אני אמור לעשות כי אני כבר מאוד מיואש ומדוכא מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ברירה אלא ליזום
טלי איסרוב14/08/2010שלום חי,
הבדידות בחופש הגדול היא תופעה מוכרת עבור רבים.
ביה"ס מהווה מסגרת נוחה לפגוש בה את כל החברים ובלעדיה המסגרת החברתית מתרופפת.
עכשיו כדי לפגוש חברים לא מספיק לקום בבוקר וללכת לבי"ס...
עכשיו כדי לפגוש חברים ולהפיג את הבדידות אין ברירה אלה ליזום את המפגשים.
נסה לחשוב מה היית רוצה - לפגוש חברים בים? לדבר איתם בטלפון? ללכת לסרט?
מה מונע בעדך לממש את התכניות האלה?
בוודאי יש חברים מביה"ס שיכול להיות לך נחמד לפגוש, שישמחו לפגוש גם אותך...
אולי היוזמה מרגישה מוזר, סוג של שינוי בהרגלים. אולי יש חשש שאחרים לא ישתפו פעולה... עד שתנסה לא תדע. אולי תגלה בסופו של דבר שזו דווקא חוויה טובה...
בהצלחה!
טלי איסרוב,
פסיכולוגית קלינית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.............
חי14/08/2010החברים היחידים שיש לי איפה שאני נמצא לפחות שנתיים שלא התראנו. זה נראה לי כאילו שאני "ייפול" עליהם משום מקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים רחוקים
טלי איסרוב15/08/2010שלום חי,
אני מבינה שיש איזושהי בעיה גיאוגרפית לפגוש את החברים שאתה מרגיש כלפיהם יותר קרבה.
האם אפשר איכשהו לפתור את הקושי הזה בכל זאת?
לקחת אוטובוס?
לבקש מההורים להסיע אותך?
להזמין חבר לסוף שבוע?
לגבי החברים שגרים בקרבתך - אפשר לראות את זה כאילו אתה "נופל עליהם" אבל אפשר גם לראות את זה כחידוש קשר משמח... מה דעתך?
אני מקווה שתמצא פתרון ובעיקר שתהנה מהחופשה שלך.
בהצלחה,
טלי איסרוב
פסיכולוגית קלינית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)