מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהyuval13/08/2010
אני אמא לנערה בת 16 שמסיבה לא ברורה היא חסרת ביטחון
חוסר הביטחון הזה הוא לא משהו שהיווה בעיה עבורה בילדות ורק בשנה האחרונה הוא הלך ונבנה אצלה.
היא מדוכאת במיוחד בתקופת החופש ונמצאת הרבה בבית
אני באמת לא יודעת איך לעזור לה, היו לנו הרבה שיחות בנושא, ניסיתי להבין למה היא מרגישה ככה אבל אני לא באמת מצליחה לעזור לה , איך אפשר להוציא אותה מהמצב שבו היא נמצאת? למי לפנות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח לקבל גם מענה :-)
yuval15/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאגה לבת
טלי איסרוב17/08/2010יובל שלום,
דאגתך לבתך מובנת ומדברייך באמת קשה להבין מהו מקור הקושי ואיך אפשר לעזור.
אני שומעת מדברייך ששיחות שאת עשית עם בתך לא הועילו כפי שרצית.
האם יש איש סוד אחר שבתך יכולה ליצור איתו קשר?
מהם הדברים שבתך אוהבת לעשות ובהם היא מרגישה ביטחון?
כדאי לעודד את בתך לעשות את הדברים שהיא נהנית מהם ולעזור לה לטפח את נקודות הכוח שלה.
אם את חשה חוסר אונים ונראה לך שבתך במצוקה אני מאמינה שהדבר הטוב ביותר הוא לפנות לייעוץ מקצועי, שם תוכלי לפרט את כל דאגותייך ויתכן וימצא לנכון להעניק לבתך שיחות, אשר יחזקו אותה ויעזרו לה להתמודד.
כל טוב,
טלי איסרוב,
פסיכולוגית קלינית מומחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
yuval17/08/2010הבת שלי מקבלת המון תמיכה מהחברות שלה אבל היא לא מוכנה לקבל את הפירגון בטענה שהחברות שלה לא אוביקטיביות כלפיה
חוסר הביטחון שלה הוא בעיקר על הגוף שלה, למרות שהיא גבוהה מאוד רזה ויפה היא מרגישה מגושמת ליד החברות ובכל מקום אחר.
היא מאוד חכמה אבל היא נמנעת מלדבר ביוזמתה היא מחכה שיפנו אליה, היא מאוד בוגרת לגילה ויש לה המון ללמד אחרים אבל היא פשוט סגורה ומבויישת, נוגע לכל התחומים, גם אלו שהיא טובה בהם מאוד (לימודים,ספורט)
לא שאין לה שמחת חיים, נהפוכו, בבית היא קופצנית וערנית ומדברת המון בלי עין הרע, אני באמת לא מבינה מה גורם לה להפגין חוסר ביטחון ליד אנשים מבחוץ.
היא גם נפגעת מאוד מהר מביקורות שנותנים לה
אני אחשוב לאיזה גורם חיצוני אפשר לפנות כדי להתחיל בתהליך כלשהו
תודה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)