מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על סף תהום....שני19/08/2010
היי ..
אני בת 16 מאזור המרכז .
בחצי שנה האחרונה המצב הנפשי שליי ממש גרוע בעקבות מקרים שונים במשפחה ובחברה.
אני מרגישה שאם אני לא לקבל עזרה מקצועית בזמן הקרוב אני אתמוטט.
ואני לא מרגישה כל כך נוח לדבר על כל הבעיות שלי כאן בפורום רציתי לדעת אם זה אפשרי לקבל תמיכה דרך מייל.
בבקשה, זה ממש חשוב לי.
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתיבה בפורום
טלי איסרוב22/08/2010שלום לך,
את מתארת מצוקה קשה שאת נמצאת בה ורצון לשתף איש מקצוע.
הדרך הטובה ביותר לעזור לעצמך היא לפנות לאיש מקצוע פנים מול פנים - טיפול פסיכולוגי או לפחות פניה אל יועצת ביה"ס בתור התחלה.
את מעוניינת לקבל גם עזרה ותמיכה באינטרנט ולשם כך את מוזמנת לשתף אותנו כאן בפורום.
אין צורך שתזדהי בשמך. הפניה שלך תשאר אנונימית.
בעצם זה שתספרי את סיפורך כאן בפורום, סיכוי טוב שתעזרי לבני נוער אחרים שסובלים מקשיים דומים.
בהצלחה!
טלי איסרוב,
פסיכולוגית קלינית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
ענבל שני23/08/2010סיון שלום,
פנית למקום הנכון, אך התחושה היא שקשה לסייע לך במסגרת הפורום. המסגרת הזו מאפשרת
לעזור דרך כתיבה שהיא פומבית במהותה, ואנשים שונים, כפי שאת יכולה לראות כאן, מוצאים
דרכים שונות לעקוף את החשש להחשף בזהותם האמיתית דרך צמצום הסיפור, שמות בדויים ועוד.
אני יכולה להבין את החשש לחלוטין. יחד עם זאת, אין אפשרות לפנות אלינו למייל פרטי.
כמו טלי, גם אני מציעה לך בעדיפות ראשונה, לנסות לפרט מעט יותר על מה שמציק לך, תוך שאת
מסווה את זהותך ואת סיפורך בחלק מהפרטים, אבל מעבירה את המסר החשוב ושואלת לגביו.
אם את מוכנה להתייעץ אך ורק באופן פרטי, ישנם מקומות אחרים שמאפשרים זאת.
את יכולה לפנות אל אנשי טיפול שמפרסמים את המייל שלהם באינטרנט, יש מי שיאפשרו זאת. בנוסף, את יכולה לפנות בעילום שם אל עובד/ת סוציאלי/ת בלשכת הרווחה שבאיזור מגורייך. אפשרויות נוספות הן התייעצות עם היועצת כפי שטלי הציעה לך (אנשי החינוך כבר אמורים להימצא בבית הספר, כולל יועצות), או להתייעץ עם מוסדות שנותנים יעוץ טלפוני אנונימי.
מקוות לשמוע ממך כאן,
ענבל שני
פסיכולוגית קלינית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)