אבא שלי מקלל אותנו בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא שלי מקלל אותנו בבקשה תעזרו לי
    שיר
    20/08/2010

שלון קוראים לי שיר ואני בת 15 אבא שלי מקלל את כל העולם מאז שאני ילדה קטנה
    כשהייתי קטנה הוא היה מקלל את אחותי רב איתה מקלל את אחי את אמא שלי
    לפעמים הוא יכול להיות נחמד ולפנק אבל פתאום ברגע הוא יכול להרוס הכל הוא מקלל קללות משפילות מכאיבות שאי אפשר לתאר שאני צריכה לקבל דברים כאלו מאבא של שאמור לתמוך בי
    לעזור לי . אני בוכה הרבה אני כבר הגעתי למצב שאני לא סובלת אותו אני רוצה שהוא ימותתתתתת
    אני מקווה כל לילה שיקרה לו משו שאולי ההורים שלי יתגרשו כל המשפחה שלי סובלת ממנו
    כולם שונאים אותו כשהוא כזה במצב שלי אני שונאת אותו בכל מצב הוא תמיד עושה מהומות במקומות שאני מתביישת בו הוא מתעצבן מזה שאמא שלי מכינה לו נס במקום קפה הוא מקלל אותה מעיף דברים אני פשוט לא יכולה לסבול את זה האחים שלי כבר גדולים עוד שנתייים הם כבר יעופו מפה אבל אני קטנה יש לי זמן אני לא יכולה לסבול את זה יותר אני סובלת פשוט סווווווווווווווווווווווובלת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה תעזרולי אני מפחדת ממנו פחד אימיים אני לא יודעת למי לפנות אמא שלי רק שותקת לא אומרת כלום היא אומרת לי כל הזמן " בחיים אל תתחתני עם מישהו שמדבר אלייך ככה מדבר אלייך ככה תעיפי אותו קבינימט " ואני לא מבינה למה אמא שלי לא מעיפה אותו קיבינימט !!!!!! בבקשה תעזרו לי תקחו אותו מפפפפפפה תתקשרו למשטרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפי דעתי

חסוי
    22/08/2010

אם אבא שלך הוא כזה , סימן שלא צריך להתייחס אליו יותר מדי.
    תבני את החיים שלך, בלי לשים עליו.
    לא שווה שיהרסו לך החיים עם יותר מדי מחשבות על כזה אדם.
    מה לעשות, יש מטומטמים בעולם, אני כולי תקווה שהוא יקבל שכל וישתנה לטובה ואולי יהיה חכם לנהוג בטוב, אם לא, הבעיה כולה שלו שהוא בוחר בדרך הרעה ולא בטובה כי הוא זה שמפסיד מזה כי אף אחד לא אוהב אותו. יש לך כמה אופציות, אפשרויות שאולי יעזרו:
    אחת, להתעלם ממנו ולחיות את חייך כאילו הוא אוויר.
    שתיים,לנסות לדבר איתו ברוגע בזמן הנכון שנראה לך שאולי הוא יקשיב לך ותאמרי לו את אשר על ליבך שמפריעה לך התנהגותו אני חושב שכל אבא יהיה מעט רגיש לבת שלו שמנסה לנהל איתו שיחה מהלב .
    שלוש, להתרחק עד כמה שאפשר ממנו.
    בכלל, זה צריך להיות חוק בחיים: מהרע- להתרחק.
    מאדם שלילי להתרחק. נסי לשנות אותו בשיחות נפש, אם הוא לא משתנה, שיהיה לך כמו אוויר, התרחקי ממנו שלא ישפיע עליך לרעה או יגרום לך צער.
    זוהי דעתי.
    מקווה שיהיה לך רק טוב בחיים, והמשך יום מעולה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלימות מילולית במשפחה

ענבל שני
    23/08/2010

שיר שלום,

המצב שאת מתארת בביתכם נשמע קשה עד בלתי נסבל. אני מבינה שאת היית רוצה שמישהו מבחוץ יבוא ויפתור את הבעיות, שהן סבוכות ומורכבות, בטח בשבילך אם בשביל אמך שלא יודעת איך להתמודד טוב יותר. לצערי לא אוכל לבוא ולעשות זאת בשבילך, אך אוכל להפנות אותך לגורמים שיתערבו וינסו לעזור לך במציאות חייך.
    האם מישהו מבני המשפחה פנה אי פעם לגורם טיפולי?
    מי שמטפלים בבעיות שהן משפחתיות, בשירות הציבורי (להבדיל מהפרטי) הם - או עובדים סוציאלים ברווחה - או מטפלים (פסיכולוגים קליניים ועובדים סוציאלים קליניים) במרכזי טיפול של משרד הבריאות.
    לכן אני מציעה לך לפנות או אל מרפאה לטיפול פסיכולוגי בשירות הציבורי (אם תכתבי באיזו עיר את גרה אוכל להפנות אותך למספרי טלפון) או לטלפן לעובד/ת סוציאלי/ת ברווחה (אוכל גם בכך לעזור למצוא טלפונים), או לדבר עם יועצת בי"ס שתפנה אותך ישירות עם מכתב המלצה לטיפול בשירות הציבורי, ושם יחליטו אם וכיצד ניתן לעזור (יזמינו את כל המשפחה, יבררו אם ואיך אפשר לתקן ולשנות חלק מהדברים, ואז איזה סוג טיפול להתאים לכם). יכול להיות שגם הסבל של אמך ושל אחייך יצא לאוויר, יתאוורר, בפגישות כאלה, והבעיה תוצג לא רק כבעיה שלך. אני באמת מאמינה שזו הדרך שנותנת סיכוי שמשהו ישתנה.

בהצלחה, ואת מוזמנת להמשיך לעדכן ולהתייעץ כאן,

ענבל שני
    פסיכולוגית קלינית מומחית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו