עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    א
    09/09/2010

במשפחה שלי יש אלימות כלפי ונימאס לי מזה, אני יכולה לפנות בפרטי ולספר?אני חייבת עזרה:(
    ועוד משהו על תגידו לי ללכת לספר ליועצת או להתקשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• ל-א'

ענבל שני
    13/09/2010

שלום א'

נשמע שאת סובלת מהאינטראקציות בבית, ושאת קוראת לעזרה מיידית. לצד זה, את כותבת כי מראש אין לך מוכנות לקבל הכוונות או המלצות לטיפול/עזרה מסויימים.

לצערנו, בשל מגבלותיו של פורום ווירטואלי, מעצם היותו כזה, לא ניתן לשוחח באופן פרטי עם מנהלות הפורום.
    אם תרצי המלצות על מקומות טיפול, נוכל לספק זאת.
    לחילופין, את יכולה לכתוב כאן קצת יותר בפירוט על האלימות שאת חווה, מצד מי, כלפי מי, איזה סוג של אלימות (מילולית, פיזית, ומידת הסיכון הפיזי והרגשי) האם ואיך התמודדת/בני משפחה אחרים התמודדו עם זה בעבר?
    לרב, כתיבת השם באופן מוסווה כמו שאת עשית, עוזרת להמנע מלחשוף, גם אם התחושה היא שאת חושפת הרבה ממך.

כל טוב,

ענבל שני
    פסיכולוגית קלינית מומחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

א
    13/09/2010

אבא שלי נתן לי מכותויש לי מכה ממש כוואבת ברגל ואמא שלי היא בכלל לא אמא אין לי תקשורת איתה היא כמו ילדה קטנה היא דפוקה ויש עוד הרבה דברים עם ההורים שלי כול המכות שהם נתנו לי אני זוכרת אותם וגם יש לי 2 אחים גדולים שגם לא פחות מרביצים לי שהם מיתעצבנים עלי לא רק מרביצים גם מעיפים עלי דברייים !!אני לא יודעת מה לעשות=((((((( יש המון בנות שאמא שלהם היא כמו חברה טובה ושלי היא סתווומה פשוט נימאס לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו