מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לבד..חסוי09/09/2010
אני עוד מעט מסיים בית ספר ואני לבד כל הזמן.. נשארתי בלי חברים בכלל
אין לי מה לעשות אני כל הזמן בבית
אני בעצמי כבר לא יודע מה לעשות כי אף פעם לא שמתי לב לזה....
אני לא יודע אם זה קשור לפה או לא אבל פשוט הייתי חייב להוציא את זה איפשהוא ואין לי איפה
מה אני עושה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירה את ההרגשה הזאת,
חסווי10/09/2010כול ראש השנה הזאת אני לבד"(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיומים והתחלות חדשות
ענבל שני13/09/2010שלום לחסוי,
כמו שכתבו לך כאן, חגים, ובמיוחד כאלה שמסמנים הזמנה להתחלות חדשות מביאים איתם נטייה להתבודדות והתכנסות פנימית ומשפחתית, מה שפעמים רבות מציף מחשבות ורגשות קשים שהנחנו בצד, כדי לתפקד ביומיום.
כך שההרגשה הרעה קשורה אולי גם למה שהחג זימן. ואני לא רואה בכך רק עניין שלילי, אלא דווקא
בדיקה עצמית, וחיפוש כיצד למלא או לתקן את הרגשות הללו. הריקנות והחשש מפניה שאתה מתאר
יכולה להביא אותך לבדוק איך היית רוצה למלא את הזמן שלך בדברים שאתה בוחר, אוהב, רוצה.
עד עכשיו למדת וה"מה לעשות" הוכתב מבחוץ, עכשיו יש הזדמנות שאתה תכתיב לעצמך מה לעשות,
וזו אמנם משימה קשה ומאתגרת, אבל יכולה גם להיות מרגשת ומסקרנת - האם לבחור לעבוד? במה?
לבחור מתוך מודעות, או לחשוב במה אתה טוב ויכול לעשות אותו ואז לייצר אותו (שיעורים פרטיים, בייביסיטר לילדים/חיות, חלוקת פלאיירים, עבודה במסעדה ועוד). אפשר גם לחשוב על חוג שהייתי רוצה להשתתף בו ואולי דרכו להכיר אנשים. פורום שמאפשר היכרויות סביב נושא עניין מסויים, ועוד.
אם יש לאנשים פה בפורום רעיונות, אתם מוזמנים לכתוב. גם אני אשמח לשמוע.
אני מבינה שכעת מה שמטריד אותך זו הבדידות, אבל ברגע שתיכנס למסגרת חדשה, תוכל להכיר אנשים חדשים, ולהרגיש שוב שייך וחלק ממשהו.
נשמח אם תמשיך לכתוב כאן ולעדכן או לשאול שאלות (אותנו ,אבל בעצם את עצמך),
ענבל שני
פסיכולוגית קלינית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)