רע לי !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רע לי !!
    חסוייה
    23/09/2010

שלום,
    אני אגדיר את עצמי כחסוייה מכיוון שאני לא רוצה שידעו מי אני..
    אני בת 12 מאשדוד !
    יש לי חברה ''הכי טבה'' (כן בטח) שאני יקרא לה ל'
    החברה הזאתי מכפישה אותי תמיד מול כולם.. היא בכלל לא חברה אמיתית.. אני מוצאת את עצמי כ ל הזמן פשוט תלוייה בה..
    המצב התדרדר כאשר אחת הילדות המקובלות בשכווה שלנו עברה לגור לידה.. והם כל היום ביחד..
    אז אני תמיד מפחדת שהם יהיו ביחד ואני לא ואז יתבצר מצב שהיא תיהיה הרבה יותר מקובלת ממני.. או שהיא והחברה שעברה לגור לידה יהיו החברות היכ טובות ואני ישאר לבדי.. כל הזמן זאת הייתה רק חששה !!
    וכדי למנוע מזה לקרות הייתי פשוט מתקשרת כל 5 דקות במשך כל היום לבדטק מה חברה שלי עושה והאם היא אם החברה השנייה..
    הייתי עושה הכל שהם לא יהיו ביחד.. ממש.. הייתי עוקבת אחריהם !
    ועם הם היו נפגשות יישר הייתי ממציאה סיפור חשוב כדי שאני יוכל לבוא אלייה..
    אתמול פשוט הרמתי ידיים.
    כבר לא היה לי כוח לעסוק בזה היה רע לי נפשית אמרתי ''אני יקח לעצמי יום חופש רק להיום.. מה כבר יכול לקרות'' ? ואז מה שחששתי קרא !
    החברה שעברה לגור ליד חברה שלי רבה אם החברה הכי טובה שלה ואז יתווצר מצב ש-ל' רוצה להיות חברה של הילדה המקובלת מהשכווה וגם הילדה המקובל מהשכווה רוצצה !!
    ומה שקרה שהם עכשיו החברות הכי טובות..
    וכשהיום התקשרתי בבוקר ל-ל' ליראות מה היא עושה זה היה ככה:

אני - ''מה קורה'' ?
    היא - ''בסדר..''
    אני - ''מתי קמת'' ?
    היא - ''ב-10''
    אני - ''אה... ... ... ... ... ... ... ו.... מה את מתכוונת לעשות היום''?
    היא - ''ללכת לסוכה''
    אני - ''של דודה שלך'' ?
    היא - ''כן !''
    אני - '' מה יש לך ? את עייפה או משהו כזה ''
    היא - ''לא..''
    אני - ''אז למה את מדברת ככה........ בלי חשק'' ?
    היא - ''לא זה ל זה..''
    אני - ''טוב ני צריכה ללכת''
    היא - ''בייייייייייייי !''

וזהו.. אז עכשיו יוצא שאין לי אף חברה מלבדייה.. ואם אני ברוגז איתה.. אני בחיים לא יהיה מקובלת בחברה..
    ותאמינו או לא ? אין עוד חברות מכל התיכון שרוצות להיות חברות שלי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רע לי !!

הוספת תגובה

• בין הכל ללא-כלום

ענבל שני
    26/09/2010

שלום חסוייה,

הקשר עם אותה ל/ נשמע כמו קשר חד-צדדי, בו את רודפת אחריה ומנסה להנות מהזרקורים שמופנים כלפיה, בעוד את חוששת כל הזמן מאפשרות שהיא תנטוש, למעשה היא כבר נטשה והיא לא "שלך"
    מה גם שהיחס שלה אלייך נשמע מאוד לא מקבל ואוהד.
    נראה שאת מחפשת אחר מקובלות (הכל) אך נשארת עם לא-כלום. אולי כדאי לחפש אחרי קשרים אמיתיים יותר, הדדים יותר, בהם את תאהבי את האדם האחר ויאהבו אותך?
    אם ככה, מדוע לא יצרת קשרים אחרים? את מרגישה שיש לך או אין לך מה לתת? שלא ירצו אותך?
    או שמא את מחפשת רק אחר מקובלות כמו שהצעתי כאפשרות קודם?

אני מציעה לך לשים את הקשר עם ל' בצד, כפי שניסית לעשות מתישהו באחד הימים בהם נמנעת
    מלרדוף אחריה, ולקחת בחשבון שהקשר-לא קשר הזה יסתיים, בעוד את מחפשת אחרי קשרים אחרים. האם חשבת על תנועת נוער? חוג? פעילות במתנ:"ס איזורי? היכרות של נוער בגילך דרך פורמים בעניינים מסויימים שמעסיקים אותך? יש הרבה דרכים להכיר שלא דרך איזור המגורים או בית הספר, ואני מציעה לך לנסות ליצור סוג אחר של קשרים, בהם מקובלות אינה המטרה אלא חברות אמת.
    אני מאחלת לך בהצלחה עם החיפוש,

ענבל שני
    פסיכולוגית קלינית מומחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו