אין לי כוח יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי כוח יותר
    יי
    07/10/2010

כול הזמן מציקים לי בתיכון למרות אני מגיב ואבל מעליבים אותי מציקים לי אין לי כוח ועם אומר למורה יגידו שאני מלשין וכולם ירביצו לי בנוסף זה תיכון שתלמידים מכול הערים ואין לי חברים בעיר שלי ואני לבד ובקושי יוצא אני לא יודע היו לי המון מחשבות על להתאבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי כוח יותר

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא עוזר לי !

יי
    09/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

...
    10/10/2010

ואו,מתסכל!!

מה הם אומרים לך שמעליב אותך?
    כאילו,איך ההצקות שלהם באות לידי ביטוי?
    ואיך אתה מגיב?

תענה לי,ואולי נצליח למצוא פתרון ביחד:)

ו...תבדוק אם בעיר שלך יש מרכז של הפוף על הפוך,בדיוק כתבתי על המרכז הזה למישהי כאן.
    זה אחלה מקום,גם לשפוך תלב ולדבר,וגם כדי להכיר בני נוער בגילך...

לילה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עניין שיתהפך הרע לטוב.

נרקיס
    24/10/2010

סליחה על השאלה, אבל ניסית אולי להתעמת מולם? לפעמים זה עוזר, אבל זה תלוי בכוחות שיש לך להשקיע במלחמה מולם.

לאף אחד אין זכות לקחת ממך את הכבוד שלך, אבל לצערנו לאף אחד גם אין את הכח האמיתי, לדעתי, לעצור תופעות מסוג זה.

אני לא יודעת מה ההתייחסות שלך למציאות של אלוקים, אבל אני מאמינה שהוא קיים ושומע אותנו ורוצה שנתקרב אליו, ודרך אחת להתקרב- היא התפילה...

אז אני מציעה לך פשוט להתפלל, כל לילה לפני שאתה הולך לישון, תבקש בקצרה,
    "אבא, אלוקים, מי שאתה והיכן שאתה, בבקשה תעשה שיפסיקו להציק לי.
    בבקשה תעשה שיתנו לי את הכבוד שלו ראוי כל אדם באשר הוא.

מאמינה שזה יעזור,
    ובתפילה שיהיה לך טוב... כי "יש עניין שיתהפך הרע לטוב",

נרקיס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי כוח יותר - תגובה

שי ציון
    25/10/2010

הי,
    אתה מתאר את המצב הקשה בו אתה נמצא. נדמה כי מעבר לכל חשוב שתדע כי מצב כואב זה הוא זמני: גם מכיוון שניתן לסייע לך וגם כי לאחר התיכון יש עוד חיים שלמים לפניך. ייתכן ושיחה עם המורה או עם היועצת, בה הן יתחייבו לא לספר לאדם נוסף, יאפשרו לך להרגיש הקלה ולחוש שאינך לבד עם קשייך. ייתכן ומתיאת מסגרת בה יתטפדר לך ליצור קשרים ולא לחוש מאויים תסייע לך לחוש טוב יותר בכל הנוגע לתחושת הבדידות. אתה מוזמן להגיב בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו