מה עושים כשאין אם מי לדבר ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים כשאין אם מי לדבר ?
    רותמוש:)
    07/10/2010

היי קוראים לי רותם ואני בת 14 ואני גרה בשדרות אני בטוחה ששומעים שדרות ישר חושבים שאני פרחה אבל אני לא אני נורא שונה מכל הבנות פה אני לא לומדת בשדרות אלא בשער הנגב שזה ליד שדרות ורוב הילדים שם מקיבוצים וכל החברות שלי גם מקיבוצים את השנה לא התחלתי טוב סבא שלי נפטר כמה ימים לפני תחילת שנת הלימודים ורבתי אם רוב הכיתה שלי אני מרגישה כאילו לא בלי יותר לדבר כבר אם אף אחד בחופש בגדול הייתי אמורה לעבור לבית ספר אחר- לבויאר שבירושלים ורציתי כל כך שההורים שלי יתגאו בי שאני יעבור לשם אבל אז נשברתי לא רציתי ללכת לשם ועוד פעם אכזבתי את ההורים שלי ואני עדיין לא מצליחה להבין למה לא עברתי פשוט הייתי עוזבת הולכת מפה כבר זה לא כאילו שיש לי משפחה טובה אימא שלי מכה אותי כשהיא חוזרת מניקיון בתים. אבא שלי חולה קשה כמו סבא שלי וברור שהוא יגמור כמוהו ,
    אין לי חדר משלי שאני יכולה לבכות בו בשקט להתרחק טיפה,
    אני אוהבת לנגן על גיטרה ולשיר ולרקוד אבל כל פעם שהופעתי לפני ההורים שלי הם תמיד אמרו לי לשים את החלומות בצד ולהשקיע בלימודים אבל לא בלי זה מה שאני רוצה להיות זמרת !
    זה כל מה שאני רוצה לעשות לא בלי ללמוד כל היום להיות תלמידה מצויינת בזמן שאחים שלי יוצאים ומבלים כל היום ואני דואגת ללמוד ולשמור על הבית לנקות אותו .
    מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיבוק...

...
    10/10/2010

היי,מותר לשלוח לך חיבוק גדול ומחזק?

יש בבית הספר יועצת/מורה כלשהי שתוכלי לדבר איתה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין יאוש בעולם.

נרקיס
    24/10/2010

היי רותם, האם שמעת על רבי נחמן?
    אם לא אני מציעה לך להיכנס לאתר "לב הדברים" ולשמוע קצת מי היה רופא הנשמות הגדול שיש לו פתרונות מופלאים לקשיים של הדור הזה.

ממכתבך עולה שאת נערה חכמה ויצירתית.
    גם אני כותבת שירים ושרה, ובכלל עוסקת באומנות, אבל לקח לי המון זמן להגיע לזה, ואת יודעת מי עזר לי ועוזר לי עדיין- ר' נחמן שלי.

זה לא נכון שאין לך עם מי לדבר, כי יש אוזן אחת שלא תתעייף לעולם מלשמוע את הקול שלך, וזה נשמע מוזר למי ששומע את זה בפעם הראשונה, אבל תאמיני לי זה עובד-
    תתחילי לדבר לאלוקים.
    כי הוא כאן, הוא ברא אותך ושומע כל צער שעובר עלייך וצמא לשמוע שאת זקוקה לו, כי הוא כבר יודע שכולם איכזבו אותך...

תאמיני לי, 5 דקןת ביום, לא יותר. זה נקרא התבודדות.
    תדברי במילים שלך, ואם קשה לך לדבר, לפעמים, אז תשירי, תציירי, תרקדי, תבכי-
    בשיחה שלך עם אלוקים הכל מותר. הכל אפשרי.
    ואת תראי איך שעם הזמן, כשאת תתרוקני ממה שאוכל אותך, אור חדש יזרח על הפנים שלך, והאור הזה יתחיל למשוך אליו אנשים חדשים כמו יתושים שנמשכים לאור...

ר' נחמן אומר אין יאוש בעולם כלל, אז רק אל תתייאשי.

שלך, נרקיס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם היקרה

דקל
    06/12/2010

אני נורא דואג.. אמא שלך מכה אותך???
    את חייבת לפנות לאיזה שהוא גורם!!! אסור לך להשאיר תמצב כמו שהוא
    אשמח אם תפני אליי לכתובת איימיל [email protected] או למסנג'ר [email protected] מקווה שתכנסי לכאן שוב ותראי את זה. כואב לי הלב, את נשמעת ילדה מקסימה ואסור שתשארי במצב הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים כשאין אם מי לדבר ? - תגובה

ליאת שורץ
    08/12/2010

רותם שלום
    עומס כל כך רב על נערה כל כך צעירה מקשה על עשיית צעדים גדולים כמו למשל מעבר לבית ספר בעיר אחרת. את כל כך כמהה להתפעלות של הורייך מהכישורים שלך, הלימודיים והמוסיקליים אבל נראה שהם לא פנויים כרגע לכך כשהם נמצאים בתוך השרדות כלכלית ובריאותית.
    אני חושבת שאת מזהה נכון וקודם כל אינך יכולה להשאר לבד עם כל מה שעובר עלייך ואת זקוקה לליווי מקצועי, את יכולה לפנות דרך בית הספר ליועצת או לפסיכולוגית בית הספר, כן בשדרות יש שירותי רווחה בהם עובדות סוציאליות שיכולות לסייע לך. ככל שתקדימי כך תוכלי עם אדם נוסף שהוא מחוייב לסודיות כלפייך, גם להבין יותר מה עובר עלייך, לקבל סיוע בהחלטות שאת צריכה לקבל וכן גם להיות יכולה לבכות במקום שהוא לגמרי שלך.
    אני שמחה לשמוע שיש לך חלומות ובין היתר צריך לחשוב איך בסיטואציה בה יש לך תפקידים משמעותיים בתוך הבית שלך את גם מתפנה לעצמך ולרצונות שלך.
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו