בבקשה לעזור לי ! צריכה דחוף עזרה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה לעזור לי ! צריכה דחוף עזרה !
    מישהי
    09/10/2010

שלום, אני בת 12 ועליתי לחטיבת הביניים,אני כל הזמן מרגישה רע,חושבת מחשבות אובדניות
    ורוצה למות ! אין לי חשק לחיות יותר,אני יכולה להרגיש טוב,אבל כעבור לא יותר מחצי שעה
    אני רוצה לבכות וממש מרגישה רע ! ההורים שלי רעים אלי,כל פעם שאני אומרת להם שאני
    מרגישה רע הם אומרים לי "תפסיקי לדבר שטויות" ודברים אחרים ואני לא יודעת מה לעשות!
    כבר מכיתה ה' דיברתי בבית הספר שאני רוצה למות ושרע לי ושהחיים שלי רעים ובגלל זה לא הרשו לי ללכת חודש לבית הספר עד שכיבתי אישור מפסיכולוגית שמותר לי לחזור לבית הספר כדי שאני לא אסכן אחרים התחננתי שיעבירו אותי בית ספר ובאותה השנה עברתי בית ספר וגם שם לא היו לי חברים והרגשתי מאוד רע וגם אמרתי שאני רוצה למות ובגלל זה שלחו אותי לבית
    החולים של נס ציונה כי גם רציתי ללכת לשם כי חשבתי ששם יעזרו לי אבל הי לי שם מאוד רע וכול יום שההורים שלי באו לבקר אותי,(הם באו כול יום כי גרנו קרוב) התחננתי שהם יחזירו אותי הביתה אבל הם לא הסכימו,אחרי חודשיים השתחררתי מהבית חולים ושחזרתי הביתה המשכתי להרגיש רע ולדבר שאני רוצה למות כי באמת הרגשתי ככה ! אני לא יודעת מה לעשות,מרוב שרע לי אני בחלק מהימים לא מסכימה ללכת לבית הספר וההורים שלי כול יום מכימים אותי מהמיתה כשהם ממש נועצים בי ציפורניים,ממש בכאבים ובכוח ולפעמים וכול יום בבית יש לנו ריבים בעיקר בבוקר לפני בית הספר ובערב,וההורים שלי ואני ממש רבים עד כדי מכות !
    ואמא שלי לפעמים קוראת לי "כ.לבה ומטומ.תמת ואני מנסה תמיד לברוח מהבית !
    להורים שלי לא אכפת שאני מרגישה ממש רע ואני גם עד עכשיו לקחתי ריספרידל
    שזה כדור פסיכולוגי והכדור שלקחתי אותו בערך שנה לא עזר לי והרגשתי עדין רע אז החליפו לי את הכדור לכדור אחר,וגם מהריספרידל ממש השמנתי וכול הזמן ההורים שלי קוראים לי ש.מנה
    וזה גורם לי לרצות עוד יותר למות ! אני לא יודעת מה לעשות כל הזמן רע לי בא לי להפסיק לחיות וזהו ! בבקשה תעזרו לי ! הפסיכיאטרית של הבית חולים איימה לאשפז אותי שוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי לך

...
    09/10/2010

עצוב לשמוע שכ"כ רע לך ואת רוצה למות:(

בטח נורא לא נעים לחיות עם ההרגשה הזו כל הזמן...
    את מתארת כ"כ הרבה קושי וכאב,ואני שואלת את עצמי מה בעצם גורם לו?

בתור מישהי מהצד(ואת יכולה להתעצבן ולאמר שאני לא מבינה כלום,גם אני מרגישה ככה הרבה פעמים)אני יכולה לאמר לך שדווקא נראה שההורים שלך כן דואגים לך.

להורים יש מן פאק כזה,שהם פשוט לא מוכנים לקבל את העובדה שלילדים שלהם לא טוב.
    הורים לא תמיד יודעים איך להתמודד עם הכאב של הילדים שלהם,אז הם מנסים 'לטאטא' אותו מתחת לשטיח,להתעלם ממנו,או להמשיך כרגיל.

זה לא כי הם לא אוהבים אותך.
    גם העובדה שהם מקימים אותך בכוח לבית ספר מוכיחה שאת חשובה להם.

אני בטוחה שיהיה הרבה בלגאן ביחסים ביניכם,ואני בטוחה שהם לא תלית שכולה תכלת...

אני מבינה שאת נוטלת תרופות,אבל תרופות לא יספיקו כל זמן שקיימים דברים בינך לבין עצמך,ובינך לבין ההורים שלך שהם לא פתורים.

לא לגמרי הבנתי מההודעה שלך אם את בטיפול או לא,אבל נראה לי שיכול להיות מועיל להתחיל טיפול נפשי-אישי,או משפחתי ביחד עם ההורים.

תנסי לא להגיע למצב של אלימות עם ההורים שלך,ואם את רואה שזה קורה שוב,נראה לי שכדאי לשתף מישהו?

איפה את גרה?
    אני מציעה לך לברר עם באזור המגורים שלך או בקרבתו יש מרכז של 'הפוך על הפוך'...
    זה מן מרכז ייעוץ לבני נוער,מעוצב בסגנון של בית קפה.
    ממש נחמד שם,יש גם מבוגרים שאפשר לדבר איתם,בני נוער בגיל שלך...
    תוכלי למצוא שם חברים,ואוזן קשבת.

בהצלחה,ותשמרי על עצמך..
    אני מבטיחה לך שאפשר להרגיש טוב,ליותר מחצי שעה...

לילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיי חזקה- העולם זקוק לך...

נרקיס
    24/10/2010

הגיל שלך מאד קשה, גם אני וכולם כנראה עברו אותו...
    בבקשה תהיי חזקה, אני מאמינה, בלי לראות אותך שיש לך המון מה לתת...
    שאת מתוקה וחכמה ואין לי ספק שיום אחד את תראי, שכל מה שקורה לך רק בנה אותך מבחינה פנימית, כדי שתדעי להתמודד עם כל מיני מצבים בחיים.
    לפעמים אנחנו לא מבינים למה אי אפשר שהכל יהיה פשוט וחלק, שההורים יבינו אותנו
    והבית יהיה החממה שתמיד חלמנו עליהם?
    תשאלי פה את כל האנשים באתר, קשה לי להאמין שיש מישהו שראה אידיליה בבית שלו, כל אחד מגיע עם מטען שעם הזמן, אם לא מטפלים בו ולומדים לא לפחד ממנו, הוא הופך למכביד.
    גם אני סבלתי נורא אבל היום אני לא מאשימה אף אחד, אני יודעת שכל מה שקרה איתי הוא באמת לטובתי, כמה שקשה אולי להגיד את זה או להסביר את זה.
    הרצון האמיתי שלנו הוא לעשות טוב לעולם, זה מה שמחייה אותנו, אבל לא נוכל לעשות את הטוב הזה, עד שנכיר את עצמנו באמת, ולצערי, רק המלחמות בונות את הפנימיות החזקה שיודעת מי היא ולא מוכנה להתפשר על השאיפות שלה, שמחפשת דרך לאהוב למרות שאותה לא אהבו, שיודעת שהנתינה היא הקבלה האמיתית.
    בבקשה תהיי חזקה, העולם זקוק לך, למרות שקשה לך אולי להאמין בזה כרגע.

שלך, נרקיס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו