חושבים שאני משהו שאני לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושבים שאני משהו שאני לא
    nk
    17/10/2010

אז ככה,ליפני שאני אתחיל לכתוב אני רוצה להגיד שמה שעשיתי הוא טיפשי מפגר מסוכן ולא יחזור על עצמו בחיים.
    ניכנסתי לצ'אטים בתור הומו בשביל הבדיחההההה ודיברתי עם הומואים אחרים
    (ואני מדגיש בתור בדיחה אני לא הומו)
    השיחות שם היו המצאות סתם בשביל הצחוקים.
    נכון זה מטופש ומיותר וגם הסיפורים שהמצאתי שם היו שקריים.
    המשפחה שלי גילתה את ההודעות האלה דרך תוכנת מעקב במחשב או משהו כזה.
    ועכשיו הם חושבים שאני הומו.
    נכון זה נישמע מפגר ומטופש אבל זה לא זה מפריע לי
    אין לי שום דרך להסביר להםםםםםםםםם.
    איך אני יכול להסביר להורים שלי ?
    מה אני יגיד להם
    מה לעשות?????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושבים שאני משהו שאני לא

הוספת תגובה

• חושבים שאני משהו שאני לא - תגובה

שי ציון
    19/10/2010

המצב אותו תיארת מבלבל
    נכנסת לדמות אליה אינך מרגיש שייך בהנחה שלא תתגלה. אולם דמות זו נחשפה וכעת אתה מרגיש כי הוריך מתייחסים אליך על פי אותה דמות שאינך מרגיש קשור אליה. מבלבל.
    בקשר להורייך אני יכול לשער שגם הם מבולבלים ומנסים להבין כיצד הדמות אותה גילו מסתדרת עם זו של בנם כפי שהם מכירים אותו. אני יכול לשער שלאורך הזמן ההיכרות המשותפת של הורייך איתך תסייע להם למקם את האירוע החד פעמי בהקשר הראוי, גם אם כרגע האירוע נראה כצובע את יחסיכם. כמו כן, במידה ומתקיים בינכם קשר טוב וגלוי אתה יכול לספר את תחושותייך בנוגע לגילוי הצאט ולנהל איתם שיחה על האופן שבו הם רואים זאת. ייתכן ותגלה כי הם לא שופטים אותך בנוגע לזהותך המינית אלא יותר חוששים בקשר לסכנות הטמונות בציטוט באינטרנט ומעוניינים להגן עלייך.
    מעבר לכך, בהנחה שאתה בגיל ההתבגרות, בתקופה זו אתה מתנסה בחוויות שונות, שיסעו לך לבסוף להבין טוב יותר "מי אני".בהקשר זה אולי בעוד מספר שנים תתבונן על אירוע זה כעל חוויה מלמדת ומעשירה גם אם כעת אתה מרגיש צורך להתרחק ממנה ככל שניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את האמת אולי???

נרקיס
    24/10/2010

חשבת אולי להגיד להם את האמת?
    אני לא יודעת אבל יש משהו אמיתי כזה באמת, שגם האדם העקשן ביותר, בסוף יכנע לה.
    אם קשה לך להגיד מילולית, תמיד תוכל לכתוב מכתב ולנסות להסביר מה בדיוק קרה, עם התנצלות מעומק הלב כמו שהורים אוהבים.

בהצלחה, נרקיס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו