מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללא אהבה...דניאל06/12/2010
שלום,
אני בת 16.5 ובאופן כללי אני אוהבת את החיים שלי,אבל ישלי בעיה:
אין לי אהבה בחיים.
אני נראית ממש טוב, אני יפה ומודעת לעצמי מאוד, ישלי נורא חוש הומור ואופי נורא מושך, אנשים אוהבים אותי בכללי, אבל מה שאני לא מבינה הוא למה אין לי אהבה בחיים?למה אין לי חבר?למה אף אחד לא בא לי..?
הפעם האחרונה שהיה לי חבר היה מלפני כ- 4שנים ומאז עבר הרבה זמן..עברו כמה שנים שבכיתי מלא בגלל זה שאין לי אהבה ואף אחד לא מגיע אליי.. גם שהיו הזדמנוית זה מתפסס..גם שהרגשתי שיש לי סיכוי עם מישהו ושזה הדדי זה התפוצץ לי בפנים..כל כך רע לי בגלל זה ומרגיש לי שאם רק הייתה לי אהבה בחיים הכל יראה אחרת.. אני אוכלת את הלב שאני רואה זוגות, וכואב לי שאין לי אף אחד !
בכללי,התקופה עכשיו קצת יותר טובה, פתאום דברים מסתדרים לי ואפילו באסטרולוגיה הופיע לי כי מצפה לי אהבה בקרוב מאוד, וזה אחרי תקופה שלא זכיתי לאהבה...
אבל למרות זאת אני פסימית ! מרגיש לי שאני מפספסת את הגיל של התיכון לחוות אהבה, ומפחדת שאני אסיים את התיכון ולא חוויתי אהבה אפילו פעם אחת!
במילים אחרות : אני פשוט נואשת לחבר .
עוד משהו שממש הציק לו,שאף אחד כמעט לא מתחיל איתי!באופן ככלי כן מסתכלים עליי,אבל לא יותר מזה!אני יודעת שאני יפה אז למה לא פונים אליי?למה לא מתחילים איתי למרות שנראה כאילו אותו האחד מחפש להתחיל איתי ודווקא מעוניין ! ושאני ממש רוצה שמישהו יתחיל איתי אני פשוט לא מחפשת קשר עין,צוחקת וממשיכה בשלי, ואז מתבאסת מזה שהוא לא פנה.. האם יש בי מחסום? האם אני גורמת לזה שלא יתחילו איתי ? מה לא בסדר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא אהבה... - תגובה
ליאת שורץ07/12/2010הרצון לקשר ולאהבה הוא מובן מאד, והתסכול כשזה לא קורה הוא גדול. נראה כי את חווה מתח ולחץ סביב יצירת קשר ואת אומרת כי בכלל אם תהיה לך אהבה בחיים הכל יראה אחרת, דבר שמייצר לחץ נוסף. סיום התיכון הוא בהחלט לא סיום הדרך בתחום הקשר הזוגי והרבה אנשים חוו קשר ראשון רק לאחריו. יש רגעי מבוכה ביצירת קשר עם בן המין השני, ואולי מתוך כך האחר מפרש את התנהגותך ככזו שלא מעוניינת בקשר. יתכן שאת יכולה להעזר בפידבק של חברה טובה שרואה אותך בסיטואציות השונות ויכולה לאשר את שאת מרגישה או להראות לך פן אחר בהתנהגותך. כן יתכן שאת יכולה להתנסות בקשר שהוא פחות מעורר מתח דרך עשייה משותפת עם בנים ולא רק לצורך יצירת קשר רומנטי. את בכל זאת כותבת כי התקופה העכשווית טובה יותר ואם את חשה כך בוודאי זה גם יבוא לידי ביטוי בכל אינטראקציה שתהיי בה.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)