עזרה דחופההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופההה
    ליטל
    13/01/2011

היי, אני מדוכאת מאז ומתמיד לאחרונה המצב החמיר ואני מוצאת את עצמי כל היום בפורום כאן מדכאון וחרדה ללסביות והומאים וניתוחים פלסטים ופסכיאטריה
    התאבון הולך ודועך אין לי חשק לחיות אין לי זוגיות לא הולך לי בלימודים אני אוהבת בנות יש מישהו שהכירו לי הוא מרגיש אבל זה חד צדדי אני לא מפתחת אליו רגשות למרות הלחץ של ההורים ועד כמה שהןא בחור טוב וכדאי לנסות אבל לא כיף לי איתו למה הם לא מבינים אותיי אולי כי הוא גבר אולי כי זה הוא
    אני גם לא אוהבת את עצמי ובכלל תחיים האלנ בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופההה

הוספת תגובה

• עזרה דחופההה - תגובה

ליאת שורץ
    17/01/2011

ליטל שלום,
    מהפורומים שתיארת שבינהם את עוברת ניתן להבין שאת עסוקה בכל מיני שאלות, בכתיבה שלך התיחסת בעיקר לשאלה של זהות מינית.
    לא כתבת מה גילך אבל העיסוק בכך הוא קשה ומבלבל בעיקר כשלא ניתן לשתף משהו אחר.
    נראה כי את זקוקה לעזרה, אפשרי לפנות ליועצת בית הספר או לפסיכולוגית ולשתף אותן.
    לפעמים כשההתלבטות לגבי העדפה מינית מתבהרת, העומס הרגשי יורד ואפשר להתפנות ללימודים, ליצירת קשר ומצב רוח משתפר. כרגע נראה כי בכל תחומי החיים עבורך ההתמודדות היא בלתי נסבלת ונראה כי שווה שגורם טיפולי יסייע לך בלשאת זאת ובהמשך את תרגישי כי גם הרצון לחיות יתעורר מחדש. נראה כי מישהו צריך להחזיק עבורך את התקווה שדברים יכולים להשתנות, וזה אכן כך. ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו