לא יכולה יותר תגובה לליאת בחזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יכולה יותר תגובה לליאת בחזרה
    אני
    15/01/2011

כבר כתבתי לך מקודם בכותרת "לא יכולה יותר"
    ותשובה לשאלה שלך -
    ניסיתי לדבר איתה בצורה שקטה ולא סוערת על הרגשות שלי.
    ביקשתי ממנה שאני רוצה שאחותי תצא מהבית כדי לתת לי הפסקה אחרי כל התקופה הקשה איתה.
    הבעיה היא שכל פעם שאני מנסה היא אומרת שהיא לא יכולה לעזור לי עם כל מה שקשור אליה,
    בגלל שהיא 'בהחלמה', וחוץ מזה היא לא מקשיבה לי בכלל. היא אומרת שאני טועה.
    וניסיתי להסביר לה. בקיצור אפשר לומר שהיא מבינה, אבל לא יכולה לעזור לי.
    וחוץ ממנה יש לי אח קטן ממני, וההורים שלי מימלא לא עוזרים לי.
    במילים אחרות, אני מרגישה מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יכולה יותר תגובה לליאת בחזרה - תגובה

ליאת שורץ
    17/01/2011

שלום,
    את מתמודדת עם תקופה קשה ביותר שעוברת על משפחתך ואת בתוכה. כמו שכתבתי קודם לכן במשבר המשאבים של המשפחה לא מתחלקים באופן שווה אולם כשהדבר נמשך לאורך כל כך הרבה זמן, קשה להשלים עם זה. נראה כי הביטוי של רצונותייך למול אמא הוא משמעותי על אף שהיא לא יכולה להענות ואת נותרת מתוסכלת. את גם הופכת להיות נוכחת ונראית דרך הביטוי של צרכייך.
    את מבטאת כמיהה למנוחה מהמצב הקיים וניתן מאד להבין זאת, ההרחקה של אחותך אינה מתאפשרת אבל האם ניתן ליצור דבר אחר שיאפשר את ההתנתקות מהעומס הרגשי שאת חווה אפילו באופן זמני ורגעי?
    דרכים כמו שמיעת מוסיקה, קריאה, או פעילות גופנית וכן מפגש יזום עם אחרים במסגרות קיימות שלא יצריכו ממך להיות אקטיבית ביצירת קשר כמו תנועת נער או התנדבות.
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו