מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שערות לבנותשיר21/01/2011
שלום, אני בת 15 וחצי
לפני כמה חודשים גיליתי שערה לבנה ותלשתי אותה.
היום גיליתי שלוש שערות לבנות ותלשתי אותן.
אני יודעת שלא מומלץ לתלוש, אבל השיער שלי מאוד כהה ורואים עליו את השערה הלבנה ממש ברור...זה מאוד מדכא אותי ובכיתי לא מעט, אני לא יודעת מה לעשות, בבקשה...אני בדיכאון...מה לעשות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערות לבנות - תגובה
ליאת שורץ21/01/2011נעה שלום
זה קורה לא מעט שיש מספר שערות לבנות בודדות כבר בגיל שלך ועוד קודם לכן. את אומרת כי שערך כהה ולכן הדבר כל כך בולט. עם זאת נראה כי התחושה שלך שהשער הלבן הוא הייצוג של כל המראה שלך. כשקראתי את דברייך שאלתי את עצמי מדוע את מגיבה לכך בעוצמה כל כך גבוהה, ממה את מודאגת?
האם התחושה היא כי אם היתה אחת ואחר כך שלוש אולי תאבדי שליטה על כך והן יתרבו מאד?
ואולי נדמה לך כי האחרים רואים כל שערה באותו אופן שאת רואה זאת?
נראה כי כדאי שתשתפי חברה טובה או הורים או מבוגר אחר שאת סומכת עליו בתחושות הקשות שלך, גם כדי לקבל פרופורציה וכן כדי להתמך ולהעזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)