משהו שלא עוזב אותי מהילדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו שלא עוזב אותי מהילדות
    עזרה
    24/01/2011

שלום אני בן 16 יש לי משהו שאני חושב ובוכה עליו כול יום כמעט וזה לא עוזב אותי
    חשבת אפילו להתאבד בגלל זה
    אז ככה תמיד ההיתי ילד מאוד דכאוני לא ממש הולך לי בלימודים העיפו אותי מבית ספר
    כשהיתי קטן ההיתי בוכה המון ומפחד על ההורים שלי

אבל יש משהו שמטריד אותי שבא לי למות בגללו
    כשההיתי קטן

עשיתי דברים ממש לא טובים לאח שלי הקטן
    שכבנו ערומים אחד על השני כמה פעמים שהיינו בני 8
    ופעם הכרחתי אותו לעשות משהו מגעיל אני אפילו מתבייש לספר וזה קרה בגיל 8 - 12 אני לא זוכר
    אני פשוט לא יכול לשכוח את זה בא לי למות אני מרגיש שאנסתי את אח שלי איך יכולתי לעשות את זה מה גרם לי לעשות את זה
    מה יכול להיות שאני הומו ? אני חרמן מסריח ?

גם כשישנה אצלינו פעם ילדה אחת גרמתי לה ולאח שלי להתנשק ולה להוריד את המכנסיים איך יכולתי וזה היה בגיל מאוד צעיר כל זה
    אני ממש מצטער שעשיתי את כל זה
    מה אני יכול לעשות זה לא עוזב אותי
    אני כולי מדוכא וחושב על זה כל היום זה לא עוזב אותי ?

יש פתרון לדבר כזה חוץ מלמות
    אני מסתכל עליו היום ואני בוכה מה עשיתי לו

איך יכולתי איך זה אח שלי הקטןןןןן איך עשיתי דברים כאלה מה נסגר איתי
    בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משהו שלא עוזב אותי מהילדות - תגובה

ליאת שורץ
    27/01/2011

רבים בגילאי הילדות והנעורים חווים התנסויות מיניות שונות כולל התנסויות עם בן אותו המין על אף שלא מדובר בהומוסקסואליות.
    אנשים שונים אחד מהשני ברמת הדחף שלהם, במקרה הזה אתה מדבר על דחף מיני, שהוביל אותך להתנסויות שונות בגיל צעיר יותר.
    נראה כי בתוכך חשת כל מיני סערות, פחדים שהטרידו, מצב רוח קשה, קראת לעצמך ילד דכאוני ונדרשה לך הרבה הרגעה, הכוונה ושמירה.
    מה שברור מדבריך שאתה במצוקה ומאד לבד עם התחושות שלך ואתה זקוק לעזרה כדי להבין את מה שעבר עליך, וכן את הנסיבות שהובילו לדברים שאתה מתאר. נראה כי אם תהיה בסוג כזה של תהליך תוכל גם להבין, גם לסלוח לעצמך וכן להמשיך הלאה עם פחות משא כבד.
    חשוב שתפנה מהר ככל שניתן דרך מסגרת בית הספר אם אתה עדיין שייך אליה, דרך קופת החולים או למסגרות טיפוליות שיש במקום מגוריך, ניתן לברר באינטרנט מה קיים.
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי .

מישהי
    20/02/2011

ממה שאתה כותב אפשר לראות את החרטה שלך וכמה שאתה מצטער...
    אני בת 15... ויש לי אח תאום
    קרה מקרה דומה שאני מעדיפה לא לפרט עליו ,מן מנהג קבוע שהיינו בני 5
    שהוא יזם
    הוא לא התכוון לזה ,היינו רק בני חמש
    והיום אני אומרת לך,הוא האח הכי טוב בעולם!!
    נראה לי שהוא גם זוכר,והוא קצת מתבייש בזה
    אבל שנינו "שכחנו" ..
    אז רציתי להגיד לך,שזה שאתה כלכך מתחרט זה מספיק,ואם יהיה יום ואחיך יזכיר לך את זה ,תסביר לו שהיית קטן ולא ידעת מה אתה עושה..ואתה מצטער.. וזהו :)
    בהצלחה 3>
    ובבקשה... אל תחשוב אפילו על להתאבד :\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו