המשך צלקת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך צלקת.
    צביקה
    20/02/2011

קרן קודם כל תודה רבה.
    את פשוט הוצאת לי את המילים מהפה צדקת בקשר לעניין של הבנות שהיה לי קשה עוד לצאת לפני אבל אני יגיד לך מה שמעצבן אותי זה שאני לא אשם בצלקת מבינה?כלומר אני כל הזמן אומר לעצמי למה לפני שנתתי לו לגלח אותי לו אמרתי לו שיש לי שמה צלקת הראי אם הייתי אומר לו זה היה יכול להמנע ,כך אני חושב. הבעיה היא שכל הזמן אומר לצעמי מה היה קורה אילו הייתי אומר אם זה היה נמנע או לא כי בחיים שלי תמיד התביישתי והתעצלתי להגיד דברים כאלה מביישנות באמת מביישנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך צלקת.

הוספת תגובה

• המשך צלקת. - תגובה

קרן בן הגיא
    20/02/2011

הי צביקה,
    נכון, אתה לא אשם בצלקת הזו, אבל נדמה לי שאתה בכל זאת מרגיש מאוד אשם, ואולי זה מתחבר עם עוד מקומות בחיים שאתה מרגיש אשם על הבחירות שלך בהם.
    אולי במקום שתכעס על עצמך ועל כך שלא אמרת לו בזמן, תוכל עכשיו להתחיל לחשוב מה הצלקת והסיפור שלה מייצגים בחיים שלך – ממה אתה מתבייש? למה קשה לומר לאחרים דברים שחשובים לך? מה אחרים יחשבו עליך, או יעשו לך אם תאמר את מה שמפריע לך.. אלו שאלות חשובות שכדאי למצוא להן תשובות ודרכן אולי להצליח לעשות שינוי שיעזור לך למנוע מקרים אחרים הדומים לזה. להצליח לבחור שונה בפעם הבאה.
    אתה יכול לעשות את זה עם עצמך או עם איש מקצוע שיסייע לך להרחיב את זוית הראייה.
    בהצלחה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו