מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך צלקת.צביקה20/02/2011
קרן קודם כל תודה רבה.
את פשוט הוצאת לי את המילים מהפה צדקת בקשר לעניין של הבנות שהיה לי קשה עוד לצאת לפני אבל אני יגיד לך מה שמעצבן אותי זה שאני לא אשם בצלקת מבינה?כלומר אני כל הזמן אומר לעצמי למה לפני שנתתי לו לגלח אותי לו אמרתי לו שיש לי שמה צלקת הראי אם הייתי אומר לו זה היה יכול להמנע ,כך אני חושב. הבעיה היא שכל הזמן אומר לצעמי מה היה קורה אילו הייתי אומר אם זה היה נמנע או לא כי בחיים שלי תמיד התביישתי והתעצלתי להגיד דברים כאלה מביישנות באמת מביישנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך צלקת. - תגובה
קרן בן הגיא20/02/2011הי צביקה,
נכון, אתה לא אשם בצלקת הזו, אבל נדמה לי שאתה בכל זאת מרגיש מאוד אשם, ואולי זה מתחבר עם עוד מקומות בחיים שאתה מרגיש אשם על הבחירות שלך בהם.
אולי במקום שתכעס על עצמך ועל כך שלא אמרת לו בזמן, תוכל עכשיו להתחיל לחשוב מה הצלקת והסיפור שלה מייצגים בחיים שלך – ממה אתה מתבייש? למה קשה לומר לאחרים דברים שחשובים לך? מה אחרים יחשבו עליך, או יעשו לך אם תאמר את מה שמפריע לך.. אלו שאלות חשובות שכדאי למצוא להן תשובות ודרכן אולי להצליח לעשות שינוי שיעזור לך למנוע מקרים אחרים הדומים לזה. להצליח לבחור שונה בפעם הבאה.
אתה יכול לעשות את זה עם עצמך או עם איש מקצוע שיסייע לך להרחיב את זוית הראייה.
בהצלחה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)