מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה מכוערתאור10/04/2011
אני בת 16, יש לי גוף סביר יחסית אבל הפנים שלי ממש מכוערות. לפעמים ממש בא לי לשבור את המראה. עם חברות שלי בנים מתחילים כל הזמן ורק איתי לא, לא משנה כמה אני משקיעה בבגדים ובשיער.. אני לא יודעת מה לעשות
אני אפילו לא בטוחה שניתוח פלסטי יעזור ואני גם מפחדת מניתוחים.. פשוט שונאת את המצב הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגישה מכוערת - תגובה
קרן בן הגיא13/04/2011הי אור,
אני שומעת את התסכול וחוסר האהבה שלך לעצמך ולאופן שבו את נראית ולקושי להסתכל במראה ולגלות את עצמך.
כמו לרבים מבני גילך, ובכלל לאנשים בתקופתינו, קיימת נטייה להתמקד במה נשקף לנו במראה – צורתו של האף, צבע העיניים, האם זה דומה או לא דומה לדוגמניות בפרסומות. ואני רוצה להציע לך לראות אל תוך המראה, את מה שנמצא מעבר לפנייך המשתקפים בה. לראות את היופי הפנימי והמיוחד שלך, שאני משוכנעת שקיים בך (גם מבלי להכירך כלל). אני מתכוונת לתכונות, כשרונות ותווים באופי שיחודיים רק לך.
במעט שכתבת את מציינת שיש לך חברות – אני בטוחה שהן בחרו בך לחברה בגלל הדברים האלה שהן רואות בך ומרגישות ממך. אני רוצה להרגיע אותך בכך שגם בחורים שיכירו אותך, יראו אל תוך נפשך פנימה! ולא ישארו רק בפרטים הקטנים ולדעתי הפחות חשובים של אורך האף או עובי השפתיים או כל מבנה גוף שאינו "מושלם".
אם תהיי מעוניינת אשמח להסתכל איתך יחד במראה ולגלות יחד אל מעבר.
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אור
חסויה27/04/2011הייתי במצב שלך כשהייתי בת 16....(היום אני 31 נשואה +2)...ואומרים לי איזה יפה את ואני עדיין לא כ"כ רואה את זה...אולי גם ממך יצמח ברבור?אל תתייאשי..תחשבי שאת איכותית יותר בפנים מאשר בחוץ..ובנים נכונים יבואו לבד אליך...בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)