עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    נועה
    23/04/2011

אני בת 14 וחצי וכבר כמה שנים שעובר עליי משהו מוזר , תמיד בכי וכל מיני רגשות מגעילים כאלה , בד"כ הפסקתי לבכות כי פשוט מאוד הייתי לוקחת סכין או כל דבר חד וחותכת את עצמי [ידיים רגליים בטן גב הכל קיצר ] הרבה מחשבות טורדניות על למות ולמת . בחצי שנה האחרונה , התחילו לי גם סחרחורות כל פעם שמשהו רע קורה סביבי , אני חייבת לשכב כי הראש מסתובב ואני רואה מטושטש אם זה משהו באמת גרוע אז רוב הפעמים קשה לי לנשום ואני בוכה הרבה , מאוד .
    לפני כחודשיים שוב היה לי את אחד מהתקפי הבכי הנוראיים האלו , אז חתכתי את עצמי ברגל , אבל פעם ראשונה שזה לא עזר והמשכתי לבכות , עד שניכנסתי לממש היסטריה והתחילתי לדפוק את היד באבן ובסוף שברתי אותה [ בכוונה ] אמרתי שנפלתי ושנה שעברה רציתי להיתאבד עם גלולות שינה אבל לא הצלחתי כי אחד הידידים שלי הלשין עליי ואז שיקרתי לכולם שזה לא נכון , כי הוא התקשר בעילום שם . אני ממש מפחדת לספר על זה להורים שלי או לכל מבוגר אחר ולכן אני לא יכולה לפנות לאף אחד ולשום טיפול , מה לעשות ? כל מה שיגידו עליי אני יכולה לשקר , אני שולטת בהבעות שלי ובגוף שלי כ"כ טוב שאני יכולה לשקר בנוגע להכל , כמעט ואין לי מצפון , כי לא איכפת לי משום דבר שאני עושה כלפי הסביבה שלי חוץ משישה אנשים ...אז ככה שאני לא יודעת מה לעשות כי אני לא יכולה ללכת לאף טיפול אני לא מסוגלת להכריח את עצמי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

קרן בן הגיא
    23/04/2011

הי נועה,
    התיאור שלך של מה שאת עושה לעצמך הוא מאוד קשה. אני רק יכולה לתאר לעצמי את התחושות הפנימיות הנוראיות שאת סובלת מהן ושגורמות לך לרצות לחתוך את עצמך, להכאיב לעצמך כל כך וגם לרצות להתאבד.
    הצלחת לגרום לי לדאוג לך ולחשוש לחייך היקרים.
    לא סיפרת - מהם הדברים שגורמים לך לבכות? אלו "דברים רעים" קורים בסביבתך? מאיזה גיל הכל התחיל? מה קרה אז? יש לי הרבה שאלות ואני חשה כי יהיה ראוי להרחיב ולשמוע אותך לעומק, כדי לנסות ולהבין מהן ההתמודדויות הפנימיות והחיצוניות שאת נדרשת אליהן.
    כמו שגם את זיהית - את זקוקה לעזרה! אני מבקשת שתפני לאחד משישה האנשים שציינת שהם קרובים אליך, או ליועצת בית הספר שבו את לומדת או לעובדת סוציאלית לנערות ביישוב בו את גרה ותשתפי. אם תפני ליועצת או לעו"ס, היא תוכל להפנות אותך לקבלת טיפול ללא ידיעת הורייך.
    יש הרבה דרכים לעזור לנערה בגילך כדי שתוכלי להמשיך את חייך עם פחות סבל. אני מבקשת שתפני ולא תשארי לבדך עם הכאב הזה.
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו