בא לי להעלם מעולם האכזר הזה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בא לי להעלם מעולם האכזר הזה !
    אנונימית
    04/05/2011

נמאס לי לחיות!בא לי כבר להעלם מהעולם הזה!אבא שלי...אבא שלי הורס לי את החיים!!מכל שטות קטנה הוא כועס עלי צועק עלי ואפילו זורק עליי דברים-פעם את הנעל שלו בחוזקה,פעם קופסא עם טושים בחוזקה וכל פעם משהו אחר...-הוא מכנה אותי בשמות גנאי כמו:סתומה, מטומטמת, טיפשה הוא כל הזמן אומר לי שנשבר לו כבר ממני ואני מאוד מפחדת לענות לו ..יש מלא פעמים שאני עונה לו והוא ממש ממש מתעצבן ורודף אחרי ומנסה להרביץ לי...פעם אחת הוא אמר לי שהוא שונא אותי! ושאני יהרוס את כל המשפחה! ולמה אני קיימת בכלל ...ועוד מלא דברים מעליבים...תמיד אני אומרת שאני לא ידבר איתו אבל תמיד אחרי כמה ימים אני חוזרת לדבר איתו וחוזרת להעלב מחדש,להיפגע מחדש...נמאס לי מזה כבר!בא לי למות וזהו!תמיד הייתי אוכלת כמויות קטנות של אוכל..אבל השנה?אחרי כל מה שהוא אומר לי התחלתי לא לאכול בכלל ירדתי במשקל..(תמיד הייתי מוגדרת כתת משקל-עכשיו אני מוגדרת כאנורקסית..)אני לא מוכנה לאכול. אני אוטוטו אמורה להתאשפז בבית חולים בת"א בתל השומר אני חושבת שהמרחק רק יעשה לי טוב..אבל נמאס לי כבר באלי להגיע לשמה!מצב אחד אני רוצה אבל מצד שני לא בגלל החברות שלי אני לא רוצה ובגלל אבא שלי כן. נמאס לי מהמשפחה הזאת כולם מעליבים אותי..פוגעים בי..אחותי הגדולה,אחי הגדול,אבא שלי,לפעמים אמא שלי,סבתא שלי משני הצדדים,סבא שלי משני הצדדים,הדודים שלי משני הצדדים.נמאס לי כבר!לא נשאר לי למה לחיות!רק בשביל החברות ...אני כבר לא מסוגלת נפשית ופיזית..בא לי לישון ולא להתעורר לעולם!התחלתי לעשות פעילות גופנית כי הדופק שלי איטי מידי והלחץ דם שלי נמוך ( 110/60)וחשבתי שאולי עם אני יעשה פעילות גופנית אני יקבל אתקף לב כמו אחת מהשחקניות האהובות עלי שנפטרה מאנורקסיה מאתקף לב..(היא עשתה פעילות גופנית) בבקשה נמאס לי מהחיים האלה! אני צריכה עזרה דחוף!אין לי בשביל מה לחיות יותר!אין מי שיעודד אותי...(אף אחת מהחברות לא יודעת מזה - ולא תדע בחיים מזה)בבקשה תעזרו לי!לפני שעה אבא שלי חזר מהעבודה והיו כלים בכיור הוא אמר לאחי או לי לנקות וכרגיל אחי מתעצבן(ויש לנו 3 כלבים בבית)אז אבא שלי אמר שאחד ידיח כלים ושאחד ינקה את הקקי שלהם..אז אחי ישר הלך לנקות את הקקי כשאני רציתי(הוא תמיד לוקח את הדברים הקלים ומשאיר לי את הקשים ולהתמודד עם העלבות והכעסים של אבא שלי)אמרתי לאבא שלי שאני לא מוכנה לשתוף את הכלים כי לא הייתי כל היום בבית וזה הכלים של אחי!הוא התעצבן עלי ואמר לי שאני ינקה עכשיו אמרתי לו שאני לא רוצה!והמשכתי להגיד דברים..והוא לקח קופסא מלאה בדברים ובא לזרוק עלי עם תנופה ואני רצתי מהר לחדר הוא בא אחרי ואמרתי לו דיי תעזוב איתי!התחלתי לבכות.ואחי הסתכל מהצד וחייך!הסתכלתי עליו ורציתי למות! אבא שלי אמר לי תנקי מיד את הכלים או שאני לא יודע מה אני יעשה לך ! אמרתי לו אז תזוז (פחדתי שהוא יביא לי מכות) אחרי שהוא זז שטפתי עם בכי והוא עמד לידי והסתכל הרגשתי מושפלת כ"כ! בבקשה תעזרו לי אני מתחננת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בא לי להעלם מעולם האכזר הזה ! - תגובה

קרן בן הגיא
    05/05/2011

הי אנונימית,
    את מתארת מציאות חיים מאוד קשה שבה את גרה. את סופגת אלימות פיסית ומילולית שאכן גורמת לחוויה של עלבון, השפלה, בושה וכאב פנימי רב.
    את מתארת משפחה שלמה, ובמיוחד אביך שמתנהגים באופן אלים ופוגע - אני מצטערת לשמוע שבתוך המשפחה לא הצלחת למצוא דמות שתוכל להיות לך למפלט. יכול להיות שבמשך הזמן תוכלו את ואחיך להיות מאוגדים ושותפים בתחושות הדומות שאתם חווים.
    עולה מתוך דברייך שהאנורקסיה היא תוצר של המצוקה שלך, של מה שקורה בבית. אך נשמע שאת משתמשת בה גם כדרך לקרוא לעזרה ולספר על מצוקתך.
    אני שמחה לשמוע שאת עומדת להתאשפז- מחלקה להפרעות אכילה מעין זו תהווה עבורך מסגרת מגנה, טיפולית ומגדלת, שבה תוכלי לשתף בחוויות הקשות החיצוניות והפנימיות, ברצון למות. ויתכן כי צוות הטיפול במחלקה יוכל גם לעזור לאביך ולמשפחתך לראות כי ההתנהגות הרודנית והאלימה אינה מטיבה איתך ועם אחיך.
    אני מקווה שתוכלי ללמוד עוד על השימוש שאת עושה באנורקסיה ובאוכל ושתלמדי למצוא דרכים נוספות לדבר את כאבך. וכך גם אולי תמצאי את הסיבות בגללן כדאי לך לחיות ולאכול.
    בהצלחה! קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו