אין לי כמעט חברים בן 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי כמעט חברים בן 15
    קוסטה
    18/05/2011

שלום קוראים לי קוסטה, אין לי הרבה חברים. מקסימום איזה 5. כל אחד מהם מסתובב עם אנשים אחרים ויוצא שאין לי עם מי לצאת כי הם כל הזמן עם חברים שלהם. כשאני שואל אם אפשר להצטרף בדרך ככל הם ממציאים תירוצים כמו בסוף אנחנו לא יוצאים, חברים שלי לא יסכימו או שהם נוסעים לעיר אחרת. כשהיה לי עם מי לצאת בכיתה ז' ככה ההורים שלי לא נתנו לי ועכשיו הם לפעמים נותנים וגם ככה הייתי יוצא אם לא היו מרשים לי. גמרתי בזה שאני יושב הרבה זמן מול המחשב וההורים שלי חופרים לי שאני לא יוצא. דברתי פעם עם אחד מהחברים שלי על זה והוא אמר לי שאין מה לעשות ואני צריך להתחיל לצאת-אבל אין לי איך.
    יש לי גם בעיה עם להתחיל אם בנות אבל בשביל ההתחלה אני רוצה לפחות לצאת ולהנות.
    לדוגמא כל החברים שלי מסתובבים באיזה לפחות 2-3 מדורות בלג בעומר ואני אפילו לא באחת.
    אני ממש מיואש ואני לא מחפש אנשים שינחמו אותי אלה אני מחפש פתרון לבעיה!!
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי כמעט חברים בן 15

הוספת תגובה

• אין לי כמעט חברים בן 15 - תגובה

שי ציון
    21/05/2011

קוסטה שלום, תחושת בדידות היא מהתחושות הקשות ביותר ונדמה שמזה זמן אתה חווה בדידות ומחסור בחברות קרובה. בתוך כך, נשמע כי יש לך יכולת מרשימה להביט על המתרחש ולהיאבק על שינוי משמעותי בתחושות אותן תיארת. מדבריך נשמע רצון עז בחברות קרובה מצד אחד ומנגד, תמיד יש מישהו אחר אותו יעדיפו חברייך. כך, נוצר מצב שבו גם עם אלו הקרובים לך אינך מרגיש רצוי כפי שאתה מעוניין להרגיש. יתכן ולמצב זה קשר לפער בין אלו שאתה מעוניין שיהיו חברייך לבין אלו שיכולים להיות חברייך. כלומר, ייתכן ואתה מתקרב לנערים שככל הנראה תחוש דחוי על ידם בעוד שעם אחרים שאתם יכולת לפתח קשרים אינך מעוניין לעשות זאת. כך, אתה נותר לבד.
    ייתכן ואחד הדברים שתוכל לעשות, הוא להשתמש במחשב ככלי חברתי, דרך מציאת אנשים עימם יש לך תחומים משותפים ואולי אף קשיים משותפים. כיום האינטרנט מאפשר ליצור חברויות גם כאשר קשה לרכוש אותן בדרכים אחרות. כמובן, ששיחה עם דמות בוגרת כמו יועצת בית הספר תוכל להאיר לך נקודות בעצמך שלא הבחנת בהן עד כה ויסייעו לך.
    אתה מוזמן להמשיך ולהגיב בפורום.שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו