מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי נעימות מידיד שליגל26/05/2011
היי. אני בת 13.
יש לי ידיד שכל הזמן מגרבץ ונוגע בעצמו בזמן שהוא מדבר עם אנשים, בזמן שיעורים, אבל בעיקר שהוא מדבר איתי ועם חברות שלי, וזה ממש מפריע לנו.
אנחנו מאוד רוצות להגיד לו את זה, אבל הוא ילד ממש רגיש ואנחנו לא רוצות להעליב אותו כי הוא יבכה. כל פעם שמעלים את הנושא (ביקשנו מהבנים וגם ניסינו להגיד לו) אז הוא נעלב ובוכה.
הוא הרבה פעמים נוגע בעצמו ואחרי זה בא לתת לנו כיף או לשתות מהבקבוק שלנו, או לקחת עטים או סווטשרטים וכדומה, אז אנחנו ממש נגעלות מזה, ולא מסכימות, ואחרי זה הוא נעלב ובוכה.
גם כל פעם שהוא מדבר איתי הוא מסתכל לי על החזה, ופעם שחברה שלי סידרה את המכנסיים שלה הוא הסתכל עליה וחייך. מה לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נעימות מידיד שלי - תגובה
קרן בן הגיא27/05/2011הי גל,
אהבתי בתיאור שלך את הרצון האמיתי לעזור לידיד שלך לראות את התנהגותו מבחוץ. את בעצם שואלת איך ניתן לעשות זאת באופן כזה שהוא לא יעלב והתנהגותו תשתנה. אני מציעה לך לפנות בצורה דיסקרטית ליועצת בית הספר ולשתף אותה בסיפור - אני בטוחה שהיא תדע איך לנהוג בידיד בעדינות וברגישות כך שתסביר לו עד כמה מביכה אתכן התנהגותו ועד כמה היא אינה תואמת את ההתנהלות בחברה.
אני רוצה להוסיף, שאתם נמצאים בגיל כזה, שבו מגלים מחדש את היצר המיני, את האוננות, את המשיכה לבנים או לבנות - יכולים להיות מצבים בהם היצר המיני מופיע באופן חזק מאוד, לא מווסת ושקשה לשלוט בו לנוכח כל הגירויים בסביבה. יכול להיות שידידך סובל מאוד מכך שהוא אינו מצליח להפסיק ל"גרבץ" ולכן הוא בוכה כאשר אתם מעירים לו על כך.
אשמח אם תמשיכי להגיב בפורום. קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)