מיואש מהחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש מהחיים
    עודד
    21/06/2011

שלום,
    אני כבר לא כל כך ילד, אבל כן מרגיש ככה. אני מעל גיל 20. עוד לא התגייסתי כי אני עושה עתודה ואני ממש הגעתי למצב שאני מיואש מהחיים.
    יש לי בעיות בבית עם ההורים, כעסים, התפרצויות עליהם, ריבים איתם על זה שהם לחצו עלי ללכת למסלול שאני לא רוצה וכו'..
    חוץ מזה אין לי הרבה חברים ויש לי חבר אחד טוב שהקשר שלי איתו מאוד תלותי, אני מרגיש שאני לא מעריך את עצמי בכלל ושכל קשר שיש לי בחיים מאוד תלותי.
    שאני לא מבין הרבה דברים על החיים, מרחף, לא יודע כבר מה אני רוצה לעשות, לאן ללכת, איך להתנהג.
    אני ממש מרגיש שאני מאבד את עצמי לגמרה ושאנשים שמים לב לזה לאט לאט ובכלל לא ירצו לדבר איתי כי אני משתגע.
    אני מפחד לאבד את עצמי ושלא יגייסו אותי או משהו כי יראו שאני במצב הזה. אני רוצה מממש לשפר אותו חזרה למה שהייתי קודם.
    אני לא יודע מה לעשות ואיך לצאת מהמצב הזה. אם מישהו יכול לעזור אני ישמח.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש מהחיים

הוספת תגובה

• מיואש מהחיים - תגובה

קרן בן הגיא
    22/06/2011

הי עודד,
    מעניין שאתה כותב שאתה כבר לא ילד אבל מרגיש ככזה. אני חושבת שזה מתאר בצורה מדוייקת את המצב. לכאורה בגילך אתה "אמור" לדעת משהו על עצמך ועל החיים, והעובדה שאתה חש כי אתה לא יודע מעוררת מצוקה וסבל.
    אני שומעת בדברייך את הדכדוך, הפחד והעצב שאתה שרוי בהם. ורוצה להציע לך לפנות לאיש מקצוע. השיח והדיבור בטיפול נפשי יכולים להקל על סבלך. תוכל לברר עוד על התחושות הקשות שאתה מתאר ("משתגע", "מאבד את עצמי"..). ותוכל ללמוד להכיר את עצמך טוב יותר ואת מה שיש לך להציע לעולם.
    אני משוכנעת שתהליך ההתבגרות הפנימי הזה יוכל לשחרר אותך מהייאוש ומהבדידות ותוכל למצוא בתוכך משהו פנימי להישען עליו.
    שיהיה בהצלחה
    אתה מוזמן להמשיך להגיב בפורום
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו