מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיחות עם פסיכולוג בהמלצת פסי ביה"סדידי24/06/2011
הבן שלי צריך שיחות דחוף עם פסיכולוג בהמלצת פסיכולוגית ביה"ס
ראשית מה עדיף פסיכולוג או פסיכולוגית
שנית היכן אוכל למצוא מתנדבים , אין לי אפשרות ניסיתי דרך הקופה אך זה עדיין
לא מעט,,,
מדוע משרד החינוך אינו נותן מענה על כך -- מה גם שהגורם הוא במסגרת ביה"ס,,,
נא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחות עם פסיכולוג בהמלצת פסי ביה"ס - תגובה
קרן בן הגיא26/06/2011שלום דידי,
אני מבינה שבנך זקוק לשיחות עם איש מקצוע -
כפי שידוע לי פסיכולוג בית הספר יכול לתת מענה של שיחות לפי הצורך ולא רק התערבות נקודתית - את יכולה לבדוק איתו.
כמו כן - את יכולה לפנות למרכז לבריאות הנפש לילד ולנוער בעיר מגורייך - שם תוכלי לקבל מענה מקצועי ללא עלות.
בנוסף, ובמידה ואינך רוצה לפנות לאיש מקצוע דרך הרשויות, את יכולה לפנות למטפלים פרטיים, להסביר את מצוקתך, ואני בטוחה כי יבואו לקראתך (לא בחינם, אך בעלות מופחתת..)
לשאלתך מה עדיף - גבר או אישה - אולי תשאלי את בנך עם מי ירגיש בנוח יותר, ולפי תשובתו תדעי מה עדיף עבורו..
בהצלחה,
את מוזמנת להמשיך להתייעץ בפורום
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)