מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטראיטיסליאור 5505/02/2012
שלום רב
אבקש לדעת ממה ניגרם ויטראיטיס בעין ?
כעת הוחל טיפול בפרדניזון פומי וכן לוטמקס פעמיים ביום טיפות וכן הילו פארין כול שעה ...
ברקע יש גלאוקומה מטופלת בלומיגן ..
וכן בעברי RD דו צדדי עברתי ניתוח לייזר בשני העינים בנוסף קיים לטיס עם חרירים קטנים ...
מהו משך זמן שעובר הויטראיטיס ?
ומה זה SB גושים ??האם זה יעבור ??
מדובר בבחורה בת 30
לתשובתכם אודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטראיטיס - תגובה
פרופסור שחר פרנקל05/02/2012רעות שלום,
בגילך הסיכוי שויטריטיס תיגרם מלימפומה של הזגוגית והרשתית נמוכה עד מאוד.
פני לפורום העוסק באובאיטיס uveitis* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומיםניר26/01/2012
מה הסימפטומים של סרטן בעין?
יש לי משהו שנראה כמו נקודת חן ליד הקשתית. קטן - אולי קוטר של חצי מ"מ. זה שם כבר כמה שנים. אני חושב שפעם זה היה יותר בהיר והכהה עם השנים. האם כדאי לבדוק את זה? אין לי כאבים בעין או תסמינים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפטומים - תגובה
פרופ' יעקב פאר28/01/2012ניר שלום,
נגע בקשתית שיש חשד שהשתנה כדאי לבדוק.
אם לאחר בדיקה אנחנו חושדים בנגע אנחנו מבצעים ביופסית ביס (punch biopsy)
אתה מוזמן לבוא למרפאתינו ביום ג' הקרוב לבדוק אם יש מקום לקחת ביופסיה. תביא בבקשה תמונות בהם ניתון לראות את הנגע בתקופות שונות.
ענינו כבר מספר פעמים בנושא סימפטומים.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים דומעותמני15/01/2012
מזה 3 חודשים שעין ימין דומעת + כלי דם מורחב בעין(מעפעף תחתון כלפי מעלה).
הייתי אצל רופא עיניים וקיבלתי טיפות + תחליף דמעות.החליפו לי את הטיפול ועדיין הדמע והאדמוניות לא חולפים.
הרופא גם אמר לי שראה פיגמנטציה בעין .
מדוע לא עובר לי הדמע ומה משעות הפיגמנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים בעיןעומר03/01/2012
לפני כמה שבועות התחלתי להרגיש כאבים חזקים בעין ימין, בעיקר בלילה, והם מלווים בכאבי ראש בצד שמאל. יש קשר בין השניים? האם הכאביםיכולים להיוןת קשורים לסרטן בעין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעין - תגובה
פרופסור שחר פרנקל04/01/2012פנה לרופא לבדיקה.
סיכוי נמוך שזה קשור לגידול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומים ראשונים של גידול?רונן26/12/2011
שלום
לאחרונה אני לחץ בתוך ארובת העין - מאחורי העין.
אפשרות אחת היא שמדובר באלרגיה לשינויי מזג האויר הדחופים.
האם תחושה שכזו נמנת עם התסמינים הראשונים לגידול בארובת העין?
אשמח לעזרתכם תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפטומים ראשונים של גידול? - תגובה
פרופסור שחר פרנקל26/12/2011שלום רונן, לא מאוד סביר שאף אחת מהאפשרויות שמנית נכונה.
לפעמים חשים כאב קורן ממקום אחד לאחר - למשל מהסינוסים, או מהאזניים.
ובכל זאת, עדיף שתלך להבדק על ידי רופא עיניים כדי להיות בטוח
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ERM וסרטן?רוביק13/12/2011
שלום לרופא,
האם רקמה על הרשתית (ERM) היא מילה נקייה לסרטן העין? לחילופין, האם היא עלולה להתפתח לסרטן העין? או האם אין כל קשר ביניהם? בברכה, לאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ERM וסרטן? - תגובה
פרופ' יעקב פאר18/12/2011לאון שלום,
התשובה היא: "לא".
אין קשר בין ERM לסרטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעין שמאל בעת העוררות משינהנטלי09/12/2011
שלום ד"ר,
אני בת 28, אמא לשניים, מתעוררת גם בלילות לילדים (כמעט בכל ללה), לאחרונה (בערך בחודש האחרון) בעת ההתעוררות מהשינה,אני נתקפת כאבים חקים בעין שמאל, תחושה של מתיחת שריר, אשר נעלמת אחרי כחמש-עשר דקות.
האם יש לי ממה לחשוש?
תודה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעין שמאל בעת העוררות משינה - תגובה
פרופסור שחר פרנקל12/12/2011פני לפורום תמיכה ביובש בעיניים, ופני לבדיקת רופא עיניים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות וסרטןדליה08/12/2011
שאלה:
סרטן בעין יכול להיגרם משנים של הרכבת עדשות מגע?
אני בת 26 ואני מרכיבה עדשות מגיל 15 בערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות וסרטן - תגובה
פרופ' יעקב פאר12/12/2011לא ידוע שיש קשר בין שימוש בעדשות מגע להופעת סרטן בעין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטינובלסטומה - בדיקות גנטיותאני18/11/2011
שלום. חליתי בילדותי במחלה ונפגעתי בעין אחת. רציתי לברר לגבי הבדיקות הגנטיות- מהי הפרוצדורה המנהלתית, הרפואית (מדובר בבדיקת דם פשוטה?), כמה זמן אורכת הבדיקה, רמת דיוק התוצאות, האם בודקים גם גנים פגומים גורמי סרטן אחרים, מה צריך להביא, כמה זמן עד שמקבלים תוצאות וכן כל אינפורמציה שתעזור לי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר, אודה לתשובתך
אני23/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטינובלסטומה - בדיקות גנטיות
פרופסור שחר פרנקל23/11/2011עניתי, זה לא נקלט במערכת.
חוזר:
לצורך ברור גנטי כל שנדרש הוא בדיקת דם מוריד היקפי (בדיקת דם פשוטה).
הבדיקה מתבצעת בארץ לאחר הפניה ממרפאה גנטית לאחר פגישה עם יועצ/ת גנטית.
לוקח כשנה, כי צריך לבדוק את הרצף המלא של הגן. יש כמעט מוטציה שונה לכל חולה. ברגע שיודעים מהי המוטציה במשפחה מסויימת, ניתן לבדוק אותה בכל בני המשפחה.
במקרים מיוחדים ניתן לפנות לביצוע הבדיקה בקנדה, זה אורך כ-3 חודשים בלבד, ועולה כסף.
אם את זקוקה לתשובה דחופה בשל הריון - כדאי לשלוח לקנדה, אך בכל מקרה כדאי להגיע ליעוץ גנטי.
חשוב לזכור: בכל המקרים הדו-צדדים, ובכ-10-15% מהמקרים החד צדדיים יש מוטציה בגן לרטינובלסטומה בכל תאי הגוף, מה שמוביל לצאצאים נשאים בהסתברות של כ-50%. צאצא שנושא מוטציה בכל תאי גופו בפועל הוא חולה, אך אין חדירות מלאה של המוטציה ולכן מעט פחות מ-50% מהצאצאים חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר+הוספה
אני24/11/2011ראשית, תודה על התשובה העניינית.
אני מבינה שצריך להגיע אליכם עם הפניה לאחר פנייה למרפאה הגנטית של הקופ"ח. הכוונה להפניה+התחייבות (ט'17)? אני מבוטחת בכללית.
ולגבי טיב המוטציה - לגבי אותם 10-15% מהחד צדדיים שהם מוטנטים לגן בכל הגוף - האם דינם כדין הדו צדדיים מבחינת הסיכון לפתח סוגים אחרים של סרטן בהמשך חייהם (סרטני עור וריאות, לפי מה שראיתי פה)?
ומה באשר לרוב קבוצת החד צדדיים שלא נמצאו מוטנטים לגן בכל גופם? באיזו רמת סיכון הם, ולמה?
ובאשר לצאצאים של אלה (חד צדדיים מוטנטים לא בכל הגוף) - מהי ההסתברות להעברת הגן הפגום?
אני מודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשל טכני?
אני01/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
פרופסור שחר פרנקל05/12/2011לברור גנטי צריך להגיע למרפאה גנטית, ולא אלינו למרפאת גידולי עיניים.
ה-10-15% החד צדדיים הנושאים את המוטציה בכל תאי גופם כמוהם כדו-צדדיים באשר לסיכון לגידולים משניים בהמשך. הסיכון שלהם להוריש את הגן הפגוע לילדיהם גם הוא זהה.
אנחנו מדברים על הסתברות של כ-45% לצאצא חולה.
למרבה המזל היום ניתן לבצע איבחון טרום לידתי לעוברים וללדת רק צאצאים בריאים.
למי שהפלה הוא נושא בעייתי בעיניו (וזה לא משנה אם זה מטעמי דת, מצפון, או סתם קושי ריגשי) ניתן לעשות איבחון טרם השרשתי, שזה אומר הפריית מבחנה ובחירת העוברים הבריאים בלבד להשתלה.
לכן חשיבות הברור הגנטי לפני התקרבות תכנון הילודה.
זה נושא חשוב ביותר. החידושים בתחום הגינקולוגיה, הפוריות והמיילדות מאפשרים לילדים של היום להיות בעתיד הורים לילדים בריאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעינייםלירון15/11/2011
היי, אני בת 34, לאחרונה אני סובלת מכאבי עיניים. אני עובדת הרבה מול מחשב. לעתים מדובר בכאבים ממש חזקים. אני תוהה האם זה יכול להצביע על משהו רציני יותר כגון לא עלינו סרטן העין וכדאי לעשות בדיקה, או שאני סתם נלחצת ואפשר לפתור את זה באמצעות מונחה לעין או טיפות כלשהן. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעיניים - תגובה
פרופסור שחר פרנקל16/11/2011לירון שלום,
נשמע כמו תסמיני יובש בעין, אבל לא ניתן לקבוע בוודאות ללא בדיקה במרפאה.
בנתיים, בעבודתך מול המחשב פעם ברבע שעה תעצמי עיניים, תספרי עד 30 ותפתחי. פעולה פשוטה זו תקל על תופעות יובש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מוכח שדיקור סיני מועיל?תמר02/11/2011
שלום. למישהו שאני מכירה יש אדמו קרצינומה בעפעפיים. הוא סובל מאוד מעיניים צורבות והרופאים לא עזרו לו. האם זה מוכח שדיקור סיני מקל על צריבה בעין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה מוכח שדיקור סיני מועיל? - תגובה
פרופסור שחר פרנקל03/11/2011שאלה מעניינת, תמר.
ראשית, אני מקווה שהמכר שלך מטופל לגידול שלו בעפעפיים שכן ללא טיפול sebaceous carcinoma יכול להתפשט ולגרום לנזקים חמורים ביותר, עד כדי התפשטות למח ומוות.
באשר לשאלת ה"הוכחה" בקשר לדיקור סיני.
אנחנו בעידן של evidence based medicine - משמע שהרפואה הקונבנציונלית לא מאמינה לשום דבר שלא נבדק והוכח במחקר מדעי.
עם זאת יש עדיין דברים רבים שלא הוכחו ואנחנו עדיין עושים אותם, כמו להשתמש במצנח כשקופצים ממטוס (אף אחר לא יעשה ניסוי בו יקפצו מספר מתנדבים בלי מצנח וכמה עם מצנח להשוות את מצבם בהגעתם לקרקע, נכון?). אותו הדבר באשר לחלק מהטיפולים המקובלים בעולם הרפואה היום.
הרפואה המודרנית שואבת מרפואה "עממית" המשתמשת בחומרים שונים ובודקת אותם ליעילות והופכת אותם לתרופות. חלק מהחומרים נמצא מאוד יעיל. אז מה? זה שחומר מסויים עדיין לא נבדק אומר שהוא לא יעיל? אולי הוא דווקא יעיל מאוד. איך להתייחס אליו? התשובה היא בזהירות רבה, עד שייבדק.
באשר לטיפולים אנרגטיים מסוגים שונים - קשה מאוד להוכיח מדעית את יעילותם.
במחקרים שכן נערכו נמצא שיש משמעות רבה לאפקט הפלצבו (אמונת החולה ביכולת הטיפול להועיל).
אישית אני מאמין ביכולתם של טיפולי "רפואה משלימה" להועיל.
אם את מאמינה - נסי את זה. אם לא, אז חבל על הזמן והכסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעיין עיגול נראה כמו חתיכת עור בתוךפז23/10/2011
שלום רב ,
לאחר שהשתמשתי בעדשות נהייה לי דלקת בשתי העיניים .
כמו כן שמתי לב שבעין בצד ימין יש לי מעיין עיגול נראה כמו חתיכת עור בתוך העיין .
לאחר ביקור אצל רופא עיניים , הוא נתן לי טיפות עיניים לדלקת ואמר שאותו עיגול בצד ימין בעיין זה מעין גידול קטן ושצריך לעקוב שלא יגדל חלילה.
ממה נוצר??
האם זה מסוכן ??
האם ניתן להוציא?
יכול להיות עקב שימוש בעדשות??
אודה לתשובה בהקדם,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין עיגול נראה כמו חתיכת עור בתוך - תגובה
פרופ' יעקב פאר23/10/2011ליאת שלום,
מה אמר לך רופא העיניים בדיוק? איך הוא קרא לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן בעין? - נקודה שחורה מדאיגה!איתמר18/10/2011
היי!
אני בכן 17 ופתאום שמתי לב שיש לי בעין - ליד העיגול הצבעוני - נקודה שחורה קטנה. אין לי בעיות בראיה או משהו אבל זה לא היה שם קודם!! יכול להיות שזה סרטן? אצל מי לבדוק את זה? אני ממש בלחץ!! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן בעין? - נקודה שחורה מדאיגה! - תגובה
פרופסור שחר פרנקל20/10/2011שלום איתמר,
המקום לבדוק זאת הוא אצל רופא העיניים הקרוב אליך.
אם יהיה ספק, תופנה למרפאתינו בהדסה, ירושלים, שהיא המרכז המומחה הארצי לגידולי עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן בעיןאירינה זר10/10/2011
תודה על תשובתך המהירה
איך אני אוכל לשלוח את המסמכים?
יש לך דואר אלקטרוני?
ומה אתה תגיד לגבי טיפול לייזר בסרטן? זה יכול להזיק - אני מפחדת שזה יגרום לגידול לגדול עוד יותר...
מחכה לתשובתך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן בעין - תגובה
פרופסור שחר פרנקל10/10/2011אירנה שלום,
תלוי בסוג הגידול. יש גידולים תוך עיניים שיגיבו טוב לליזר. אחרים לא ממש.
את יכולה לשלוח אלי דוא"ל לפי השם שלי shahar בכתובת של ביה"ח שלנו:
hadassah.org.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן בעיןאירינה זר10/10/2011
שלום
אצל אבי לפני שבוע גילו סרטן בעין השמאלי. הוא גר באוקראינה וכרגע מאושפז בבית חולים לאופטלמולוגיה באודסה במחלקת אונקולוגיה
עשו לו בדיקת ביופסיה וגילו את סרטן. היום עשו לו טיפול לייזר ויעשו עוד אחד בעוד יומיים. אמרו לו כך לחזור כל 3 חודשים לטיפולים האלה...
בעוד יומיים אני אקבל בדואר אלקטרוני את כל המסמכים הרפואיים שיש לו ואז אוכל להגיד יותר מדוייק אבל הייתי מעדיפה כבר לפנות לרופא מוסמך פה בארץ לחוות דעת נוספת
האם אתם יכולים לייעץ לי? האם יש בארץ טיפול יותר מועיל מלייזר?
רציתי רק להוסיף שכפי שידוע לי הגידול הוא ממש קטן - תחילתי - אולי יש סיכוי לרפא אותו לגמרי?
מאוד אודה לכם על תשובתכם
שיהיה לכם שנה טובה ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן בעין - תגובה
פרופסור שחר פרנקל10/10/2011אירינה שלום,
בוודאי שנשמח לייעץ ולעזור. אנחנו המרכז המומחה הארצי לגידולי עיניים.
אנו מטפלים בחולי גידולים בעיניים מכל הארץ, וגם מקבלים ייעוצים מחו"ל.
האם את רוצה קודם לשלוח מסמכים?
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)