מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקראת הזרעה מתורםאלה15/11/2011
אני לקראת הזרעה מבנק הזרע (תורם), ילד שני.
נתבקשתי על ידי הרופא לבצע בדיקות דם. ביצעתי ביום השני למחזור (כי היום השלישי יצא שישי שבת)
ההרומונים שנבדקו:
TSH=3.87
FREE T4=15.36
FSH=5.9
LH=4.65
PROLACTIN=187.4
DHEA-SO4=2
1.15=TESTOSTERON
בבדיקת דם לא נבדקו הורמונים נוספים שאני רואה פה בפורומים שנבדקים (E2 ופרוגסטרון
האם אפשר ללמוד משהו מהתוצאות שלי? והאם המשמעות היא שהמעבדה/רופא פיספסו והבדיקות אינן מספיק מקיפות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת הזרעה מתורם - תגובה
ד''ר דן לוין15/11/2011אלה שלום
במידה והמחזור שלך סדיר התוצאות תקינות ואין צורך לבצע בדיקות נוספות במקרה שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד בטן לבדוק ביוץרונית15/11/2011
שלום
רציתי לשאול כמה זמן לפני הביוץ צריך לעשות אולטרסאונד ומה זה מראה בדיוק ?
לפי האולטרסאונד אפשר לדעת מתי יהיה הביוץ ?
תודה,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד בטן לבדוק ביוץ - תגובה
ד''ר דן לוין15/11/2011רונית שלום
זה תלוי מה אורך המחזור. הביוץ מתרחש שבועיים לפני הוסת הבאה. כלומר אם מחזור כל 28 יום אז ביוץ ביום 14. מומלץ לבצע בערך ביום 10-12.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםטלי14/11/2011
שלום רב,
בת 43. במשך שנים סביב ביוץ היתה לי פיעלות מעי אליה נלוותה הפרשה רירית. לפני כחצי שנה, חלה עליה דראסטית בLH וב FSH (קפצו תוך פחות משנה מערכים נורמאלים לפריון, למעל 21 ומדאיג מאוד כי אין לי ילדים). לשינוי זה נלוו הרבה שינויים פיזיולוגיים - הורמנאלים, ובין היתר גם ירידה עד כמעט הפסקה של ההפרשה האסטרוגנית סביב הביוץ (וספק אם עוד יש ביוץ). במשך שנים, סביב הביוץ גם היתה לי פעילות מעי שלוותה בהפרשה רירית. בדרך כלל היתה זו פעילות מעי לאחר עצירות או פעילות מעי מסיבית והן אפיינו את הפעילות המעי שסביב הביוץ. גם כעת, במועד שהיה אמור לכאורה להתרחש ביוץ (ואיני יודעת אם אכן התרחש) הופיעה לי פעילות מעי המלווה באותה הפרשה שתארתי. האם הפרשה זו יכולה לרמז אולי על ביוץ? מה מקור ההפרשה? האם היא מפי הטבעת או מהנרתיק? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר דן לוין15/11/2011טלי שלום
אכן תהליך מוזר שאיני בקיא בו.
ממליץ שתפני לרופא המשפחה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נור אחרי הפלה תרופתיתקרןאור13/11/2011
שלום וברכה, אני אחרי הפלה נתחית בעזרת ציטוטק (בשבוע 11, כאשר עובר היה מתאים לשבוע 8). 26 ימים אחרי קיבלתי מחזור וב-US ראו עדיין זרימה ערה ברחם ורירית לא סדירה. רופא שלי רשם לי פרימולוט לשבועיים.אחרי זה אני אמורה לקבל מחזור ולחזור על US.
יש לי כמה שאלות: מה יקרה אם אכנס להריון תוך כדי טיפול (אם בכלל הדבר אפשרי). כמה זמן אחרי סיום הטיפול אני אמורה לקבל מחזור?מהם הסיכויים להצלחה, כלומר שרחם יתנקה? רופא שלי בחופש ואני בלחץ..אשמח לתשובה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור אחרי הפלה תרופתית - תגובה
ד''ר דן לוין15/11/2011קרן שלום
אין מנעיה מטיפול במהלך הריון עם פרימולוט. הדימום אמור להופיע 5-10 ימים לאחר סיום הכדורים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת FHאורחת10/11/2011
שלום
אני בת ארבעים לאחר 3 נסיונות טבעיים (מתוכם הריון אחד כימי)
נשלחתי לבדיקת FSH, LH
להלן התוצאות: (ביום השלישי למחזור)
FSH 10.3
LH 6.1
בבקשה על מה מעידה התוצאה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
אורחת10/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת FH - תגובה
ד''ר דן לוין12/11/2011אורחת שלום
התוצאה תקינה ומראה באופן עקיף על מספר ביציות שנותרו בשחלות. אין התוצאה מעידה על איכותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפלילך09/11/2011
שלום,
האם ניתן לבצע בדיקת פאפ מספר ימים לאחר שבוצעה הזרעה? האם זה לא מסכן את התפתחות ההפריה אם נוצרת כזו?
ושאלה נוספת בקשר לאנדומטרין: האם אכן יעיל? קראתי במספר פורומים דעות חלוקות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
ד''ר דן לוין12/11/2011לילך שלום
ניתן לבצע פאפ גם לאחר הזרעה.
אנדומטרין יעיל כמו שאר תכשירי הפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לא סדירהאליה09/11/2011
הריון ראשון - מיד לאחר הפסקת גלולות. כעת, שנתיים אחרי מנסים להרות אבל הוסת לא סדירה:
אפריל 32 יום
מאי 37 יום
יוני 29 יום
יולי 30 יום
אוגוסט 34 יום
ספטמבר 39 יום
בגלל חוסר הסדירות אנחנו מפספסים את הביוץ. מה אפשר לעשות כדי לסדר את המחזור ולהגביר את הסיכוי לכוון לביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לא סדירה - תגובה
ד''ר דן לוין12/11/2011אליה שלום
ניתן לבדוק בשתן עם ערכות ביתיות.
ניתן לבצע מעקב זקיקים עם או בלי שילוב של בדיקות דם לאיתור מועד הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שתי שאלות-
אליה13/11/2011מה השיטה המומלצת יותר(מעקב זקיקים או מקלונים)?
והאם אין דרך רפואית "לסדר" את המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלתי מוסבריםמיכל09/11/2011
בת 30 ללא ילדים, מנסה להרות שנתיים.
לאחר 3 הריונות כימיים + הריון 1 ספונטני ללא טיפול שהסתיים ללא דופק בשבוע 10.
IVF ראשון - הוחזרו 2 בלסטוציסט - הריון כימי שנפל.
החזרה שנייה - הוחזרו 2 בלסטוציסט - אין הריון.
הביוץ שלי תקין ומדייק והרירי עבה בהחזרות
בדיקת זרע, פרופיל הורמונלי, צילום רחם, היסטרוסקופיה, בדיקות קרישיות, בדיקות לנגיפים אוטואימונים, בדיקות קריוטיפ לשנינו = כל הבדיקות תקינות, למעט נוזל בחצוצרה (שכאמור לא נראה שמפריע לקליטת הריון).
מה עושים מכאן? האם יש בדיקות נוספות שאנחנו צריכים לעשות?
נדמה שהבעיה היא לא בכניסה להריון, אלא בהשתרשות / בהחזקת ההריון.
האם כדאי לעשות מחזור טיפול נוסף של IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלתי מוסברים - תגובה
ד''ר דן לוין12/11/2011שירה שלום
בדיקה נוספת של רמות פרוגסטרוןן מספר ימים לאחר החזרת עוברים.
תמיכה בשלב הזה ב אגוניסטים כמו סינרל או אחרים.
מתן אימפירי של קלקסן.
ביצוע גרוי מכאני של רירית הרחם בשלב הסטימולציה.
בהצלחה
לא להתייאש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלף תודות
שירה12/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לפריוןאלה09/11/2011
נתבקשתי על ידי רופא הנשים, לבצע בדיקת דם ביום השלישי של המחזור, לבדיקת רמת הפריון. קיבלתי מחזור היום, יום רביעי בבוקר (אתמול בלילה התחילו סימנים). עדיין לא דימום , אך תחילת הפרשות. אם אעשה את בדיקת הדם ביום א, זה לא מאוחר מדי? זה יהיה היום החמישי למחזור. (שישי שבת אין אפשרות לבצע את בדיקת הדם בקופת חולים שלי). האם עדיף לבצע מחר? (יום שני למחזור?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לפריון - תגובה
ד''ר דן לוין09/11/2011קרן שלום
שתי האפשרויות מקובלות במידה ואורך המחזור שלך לא נמוך מ 28 ימים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה על התגובה המהירה!
אלה09/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תחילת הריון?רחל07/11/2011
שלום
מחזור אחרון ב - 14/10/11
לפני 12 יום קיבלתי זריקת אוביטרל.
עברנו 2 הזרעות- לפני 11 יום וכן לפני 10 ימים. (ב 27/10 וב 28/10)
היום )07/11/11) תוצאות בדיקות:
Estradiol (E2)- 493 (בדיקות קודמות ב 31/10 היה= 257)
Progesterone- 36.7 (בבדיקות הקודמות ב 31/10 היה = 24.9)
HCG-B Quantitative - 9
האם יש סיכוי שאני בתחילתו של הריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תחילת הריון? - תגובה
ד``ר יורם גלעדי08/11/2011הרמה נמוכה מאד. כדי לדעת בודאות רצוי לחזור על הבדיקה בהפרש ליומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל f ומחזור חודשילילך ל.07/11/2011
שלום,
רציתי לשאול האם המחזור החודשי מגיע לפני הזמן הרגיל כאשר מתחילים להשתמש בהורמונים.
אני לאחר הזרקת גונל ועברתי הזרעה ,צריכה לקבל מחזור רק בשבוע הבא אך יש לי מעין כתמים בהירים כשבוע לאחר ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל f ומחזור חודשי - תגובה
ד''ר דן לוין07/11/2011ליאת שלום
הכתמה כשבוע לאחר הזרעה יכול להיות מספר דברים. אני ממליץ שתבצעי בדיקת שם לרמות פרוגסטרון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
ליאת07/11/2011קראתי קצת על כך ורציתי לברר איתך שני דברים בבקשה שהם כמעט אותה שאלה..,
אז אם מופיע דימום לפני זמן המחזור הרגיל שהוא מדויק אצלי בד"כ כל 26 יום,
1.האם זה בהכרח אומר שהתרחשה הפריה במחזור הטיפול הזה?(הזרעות)
(ואז זה חלילה אומר שבשל אי ספיקה של הגופיף הצהוב זה לא המשיך?)
2.ושאלה נוספת האם גם ללא שהתרחשה הפריה יכול לקרות דימום מוקדם מהרגיל עקב אי ספיקת הגופיף הצהוב ?
(כרגע עדיין אין לי דימום של וסת ממש ,רק מעט כתמים בצבע חום בהיר.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה בבקשה
ליאת07/11/2011מה צריכים להיות הערכים התקינים של פרוגסטרון בשלב זה במידה והתרחשה הפריה בהזרעה לפני שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון - תגובה
ד``ר יורם גלעדי08/11/20111 - לא ניתן לדעת.
2 - הדימום אכן יכול להיות בשל אי ספיקה של גופיף צהוב ןלכן מומלץ במקרים אלו לתת תמיכה הורמונלית מלאחר הביוץ למשך שבועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין באיזה יום של המחזור?דחוףמור06/11/2011
שלום
אני בת 29 מנסה להכנס להריון כשנה. קיבלתי לקחת איקקלומין 50 מ"ג פעמיים ביום מיום חמישי למחזור.
אני סופרת את המחזור שלי מהיום הראשון בו אני רואה הפרשה דמית..ב1 לחודש הייתה הפרשה כזו וזה התאריך של קבלת הווסת שאמרתי לרופא, לכן הוא אמר לי להתחיל איקקלומין אתמול ב-5 לחודש. ורק אתמול התחיל להיות לי ממש דימום.
השאלה אם הטעיתי את הרופא ועכשיו אני סתם שותה כדורים או שזה בסדר ולהמשיך ליטול אותם?
שתיתי אתמול שניים והיום אחד.
תודה מראש
לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין באיזה יום של המחזור?דחוף - תגובה
ד''ר דן לוין06/11/2011מור שלום
אין בעיה להתחיל גם ביום הראשון שני של הוסת וגם ביום החמישי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותתושבת חו"ל06/11/2011
שלום,
אני ובן זוגי מנסים להרות מזה שנתיים וחצי (אני בת 33), במשך השנתיים וחצי עברנו שלוש הפלות טבעיות.
כל הבדיקות נעשו והכל יצא תקין ביותר (בדיקת זרע (כמות/איכות וכו'), אולטרסאונד רחם, בדיקת נוגדנים, בדיקת קרישיות, בדיקות גנטיות וכו'...) - שוב הכל ביי דה בוק.
מה עושים מכאן, אם הכל תקין מה גורם להפלות?
מה הטיפול המומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות - תגובה
ד''ר דן לוין06/11/2011תושבת חו"ל שלום
ישנם עוד מספר בדיקות שכדאי לבצע כמו היסטרוסקופיה, בדיקת קריוטיפ לך ולבן זוגך. תיוועצי עם הרופא המטפל שלך לגבי הבדיקות הללו שלעיתים יכולות למצוא בעיה שניתנת לפתור.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםשרון06/11/2011
שלום רב
רציתי לדעת עם ההתפתחות של הזקיקים איטית מדי
הנתונים :
התחלתי גונאל f לפני 8 ימים בתאריך ה-29/10 התחלתי להזריק 75 יחידות כל יום ואתמול 37.5
2/11 : עובי רירית 7 מ"מ
שחלה ימנית :11, 10 ,10 שחלה שמאלית :10
4/11: עובי רירית 9 מ"מ
שחלה ימנית: 12,11,11,14,12 שחלה שמאלית :ללא זקיקים
6/11 : עובי רירית 12מ"מ
שחלה ימנית :13,13,14,10,10 שחלה שמאלית: קטנים מ 10 נוזל: לא
אני כרגע ביום ה-12 למחזור לפי מצב הזקיקים אני רחוקה מההזרעה
או שהזקיקים גודלים יותר מהר בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים - תגובה
ד''ר דן לוין06/11/2011ג'אני שלום
זקיקים בד"כ גדלים ב 1-2 ממ ליום אך ישנם מצבים שעדיין תקינים עם גדילה יותר איטית ולעיתים בתחילת הטיפול במחזור של זריקות הזקיקים מגיבים יותר לאט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפילה סדרתיתמפילה סדרתית04/11/2011
אני בת 34 אם ל-2 ילדים (כאשר ביניהם עברתי גרידה) ובשנה באחרונה עברתי שתי הפלות טבעיות בהפרש של כ- 5 חודשים. רופא של קופ"ח הפנה אותי למחלקה בשם "מחלקת הפלות חוזרות" . אשמח לקבל מעט פרטים על אופי הטיפול שם , אני פשוט קצת בחשש ומאד מבואסת מהעניין. שתי הלידות היו תקינות ונקלטו מהר מאד... אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפילה סדרתית - תגובה
ד''ר דן לוין05/11/2011שלום רב
במרפא יפנו אותך לבדיקות לבירור סיבות שונות כולל בעיות בחלל הרחם מחלות אוטואימוניות קרישיות דם נרכשת או בעיה הורמונלית כולל בלוטת התריס ובמידת הצורך ימליצו על טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)