מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעקבyamit03/04/2012
עקב שיבושים במחזור, אני כבר בסבב שני של אקאקלומין ומבצעת מעקב זקיקים (רירית 9.2 ,זקיק שחלה שמאלית 15 ,שחלה ימינית 11 )הפעם נרשם הערה שלא הופיע עד עכשיו- מעט אקוגנית - מה זה אומר.
האם זה מספיק אקאקלומין ללא ביצוע בדיקות דם בכל בדיקה.
והאם יש צורך בחיזוק או תמיכה לכדורים?
הביוץ מתקרב ,לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב - תגובה
ד''ר דן לוין05/04/2012ימית שלום
לא הבנתי את כל השאלות אבל אכן את קרובה לביוץ.
לגבי תמיכה, במידה ואת מתכוונת לאחר הביוץ, ניתן לבדוק רמת הורמונים מספר ימים לאחר הביוץ ולהחליט אם זה נחוץ.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי איזון הורמונלימורן02/04/2012
שלום, אני סובלת מאי איזון הורמונלי המתבטא במחזור שמגיע מידי חודש למשך שבועיים.
מה לדעתכם הדרך הכי טובה לטפל בבעיה זו? כמו כן, האם מנסיונכם לנשים שסבלו מבעיה זו הייתה בעיה להיכנס להריון?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי איזון הורמונלי - תגובה
ד``ר יורם גלעדי07/04/2012מציע בשלב ראשון להיבדק כולל US ומס' בדיקות מעבדה בסיסיות כדי לאבחן את סיבת הדימומים. לא תמיד מדובר בהכרח באי איזון הורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רופאיים יקרייםקרן20/03/2012
אני בת 27 ילדה בת 8 מנשואיים ראשונים
נשואיים שניים בעיית זרע אצל בעלי
הפרריה ראשונה הריון תאומים דימום בשבוע 13 ובשבוע 15 פתיחה וצירים העוברים נשלפו החוצה ועד הרגע האחרון היה להם דופק
לאחר ההפלה עשייתי בדיקת דם לקרישות יתר וגילו לי פקטור 5
הפרייה שניה שלילי
הפרייה שלישית שלילי
הפרייה רביעית שלילי
הפריה חמישית הריון
שוקלת 68 מזריקה קלקסן 40 מ"ל הכול בסדר עד שבוע 11 אין דופק העובר מתאים לשבוע 11......
השאלות שלי כאלה
1 האם ההפלות תואמות אחת לשנייה או יכול להיות שזה צרוף מקרים?
2 האם יכול להיות שההפלה נגרמה עקב מינון קלקסן לא תואם למשקל גופי?
3 האם יש סיכוים שהריון הבאה היה תקין?
תודה רופאיים יקריים אני פשוט מיואשת ולא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי להוסיף
קרן20/03/2012הפרייה הראשונה בהריון התאומים היה חשש להפרדות שיליה
ובהריון השני הזרקתי קלקסן 40 מ"ל מהביוץ ולא היה דופק בשבוע 11
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רופאיים יקריים - תגובה
ד''ר דן לוין22/03/2012אוראל שלום
כל השאלות רלוונטיות.
ניתן להתיעץ עם המטולוג ולשקול הערת מינון.
במידה והעוברים היו תקינים מבחינה גנטית יש מקום אולי לשקול מתן פרוגסטרון לאור ההפלה של התאומים.
באופן כללי לא ניתן בוודאות לקשר בין שתי ההפלות ויתכן שכל אחת הסתיימה בגלל סיבה אחרת.
יש סיכוי שבהריון הבא יהיה תקין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה המשך קטן
קרן22/03/2012מה הסיכוי שהריון הבא היה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לא סדירהרינה14/03/2012
שלום,
לפני כמעט חודשיים עברתי גרידה אחרי הפסקת דופק בשבוע 11.
אני הייתי בשבוע 13.
מחזור ראשון קיבלתי לפני שבועיים וחצי.
אולטרסאונד 3 שבועות אחרי הגרידה (כבר הייתי אחרי ביוץ) - רירית הרחם 6 מ"מ - לא סדירה. לא ראו שאריות הריון.
אולטרסאונד 7 ימים אחרי שקיבלתי את המחזור הראשון - רירית דקה - הטכנאית אמרה שאי אפשר לדעת אם הרירית סדירה בשלב כזה מיד אחרי מחזור.
אולטרסאונד היום - ביום ה -19 - שוב רירית הרחם 6 מ"מ -שוב לא סדירה
הרופאה נתנה לי לעשות אוטרסאונד ביום החמישי של המחזור הבא...
מה זה אומר? למה היא לא סדירה אחרי המחזור הראשון?
ביום החמישי של המחזור הבא יהיה אפשר לדעת אם הרירית סדירה? הטכנאית אמרה שהיא לא יכולה לבדוק כי הרירית דקה מדי....
האם אפשר לדעת מהאולטרסאונד מהיום שיש לי הידבקויות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית לא סדירה - תגובה
ד''ר דן לוין16/03/2012רינה שלום
כדאי לבצע היסטרוסקופיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקבyamit14/03/2012
מעקב זקיקים שני נעשה ב1.3.2012 אחרי טיפול ראשון באיקאקלומין:
עובי רירית 8.1
הד קו אמצע - לא
נוזל בדוגלס - מעט נוזל
שחלה ימנית - זקיק 28 מ"מ
מתי מומלץ לעשות בדיקת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב - תגובה
ד''ר דן לוין16/03/2012ימית שלום
בימים הקרובים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 8 מודגתסטל14/03/2012
ערב טוב אני בת 28 יש לי 3 ילדים ילד רביעי עברתי הפלה טיבעית לאחר שנה נכנסתי להריון היום אני שבוע 8 ויש לי דימומים כבר יומיים לא חזקות אבל יש דימומים הייתי בבית חולים ואומרים לחכות לפחות יומיים בגלל תוצאות בדיקות דם עולה או יורד ....השאלה למה זה קורה לי ?כי בעבר לא היתה לי בעיה יש לי ברוך השם 3 ילדים מה אני אמורה לעשות .יש סכיו שהרחם שלי חלש ?סליחה אם שאלתי יותר מדי שאלות אני מאוד מודגאת לא יכולה לישון מהמחשבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 8 מודגת - תגובה
ד''ר דן לוין16/03/2012סטל שלום
הפלות בשלב מוקדם של ההריון הן מאוד שכיחות.
יתכן ואת צריכה תמיכה הורמונלית בהריון.
ברוב המקרים ההריון הבא מסתיים בהצלחה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה
סטל20/03/2012ערב טוב הכן היה לי הפלה טיבעית .השאלה שלי ..אם יש לי בלוטת הטריס אני יכולה להיכנס להריון שוב ? יש לי בלוטת הטריס כבר 3 שנים ומאז אני נכנסת להריון ונופל לי .שכחי לציין אני שותה תרופה הרופא הביא לי .אני גרה בחול כך לאני לא יודעת אם בכלל כדי להיכנס להריון .וכמה זמן ממולץ להיכנס להריון שוב .כי לאחרונה ניכנסתי להריון אחרי שנה ובפעם השניה שוב הפלה טיבעית. תודה אני מאוד ישמח לקבל תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני מחכה לתשובה כבר שבוע .
סטל26/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 8 מודגת - תגובה
ד``ר יורם גלעדי16/03/2012דימומים קלים בשבועות הראשונים של ההריון הם שכיחים ביותר. חלקם נפסקים ספונטנית וההריון ממשיך בצורה תקינה לחלוטין, וחלקם מתגברים בהמשך ומסתיימים בהפלה.
בבדיקה ראשונית לא ניתן לדעת מראש לאיזה כוון זה יתפתח. (רצוי כמובן לבצע בדיקה יסודית כולל משטח מצואר הרחם כדי לשלול מקור אחר לדימום). בדר'כ – כאשר נראה דופק ברור הסיכון להפלה קטן יותר, אך בכל מקרה יש להמתין בסבלנות מס' שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותמאיה12/03/2012
שלום
עברתי לפני 3 שבועות הפסקת הריון מאוחרת בשבוע 24 הדימום לאחר הלידה השקטה הפסיק לאחר שבועיים ואני ובעלי חזרנו לקיים יחסי מין אך בימים האחרונים יש לי הפרשות חומות וצמיגיות . האם זה בסדר ? מה זה יכול להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד''ר דן לוין13/03/2012מאיה שלום
בד״כ זה נורמלי. כדאי בכל מקרה להיבדק ע״י רופא נשים כולל בדיקת אולטרהסאונד לבירור חלל הרחם ובדיקות דם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעn12/03/2012
שלום רב
אנחנו מנסים לכנס להריון. עברתי בדיקות הוורמוניליות ופרוגסטרון , בדיקה ואגינאלית והכל תקין.
בעלי עבר בדיקת זרע ונמצא כי ריכוז 16 מיליון, והרופאה אמרה ש 31% תקינים מבחינת מורפולוגיה. מה הסיכוי להיריון ספונטני? ומה הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
ד''ר דן לוין13/03/2012ח שלום
מדדי הזרע שציינת תקינים.
הסיכוי להרות תלוי בגורמים רבים.
באופן כללי הסיכוי שזוג צעיר ללא בעיות רפואיות ידועות יהרה הוא בערך 25% בכל חודש שמנסים. ובאופן מצטבר 85% מהזוגות עברו תוך שנה של נסיונות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהורדינה09/03/2012
היי אני בהריון לא רצוי ושבוע הבא יש לי הפלה יזומה אני אהיה בשבוע 7 אני אחרי ניתוח קיסרי ליפני שנתיים האם זה יהוה בעיה? ואיזה דרך ביצוע תהא קלה ושאוכל להיכנס להריון כשארצה, תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה - תגובה
ד''ר דן לוין11/03/2012ורדינה שלום,
לא צריכה להיות שום בעיה בכל השיטות לביצוע סיום ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר גרידהלאחר גרידה06/03/2012
בת 38 ושלושה חודשים. בשל אבחון עובר עם תסמונת דאון עברתי גרידה לפני שמונה ימים. אנו מאוד רוצים להיכנס להריון מהר. בעיקר בשל העליה בסיכון עם הגיל. האם קריטי להמתין עד הופעת המחזור או שניתן לקיים יחסי מין כבר עכשיו, כדי להיכנס להריון. אציין שלפני ההריון האחרון היו לי ארבעה הריונות וארבע לידות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר גרידה - תגובה
ד''ר דן לוין07/03/2012לאחר גרידה שלום
במידה והפסקת ההריון היתה מעבר ל 12 שבועות כדאי להמתין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקדבי05/03/2012
שלום
רציתי לשאול האם פטריה בנרתיק יכולה לגרום שאני לא אכנס להריון?
יש לציין שאני מנסה להיכנס כבר שנתיים וללא הצלחה. האם יכול להיות שהבעיה היא בגלל הפטריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בנרתיק - תגובה
ד''ר דן לוין05/03/2012דבי שלום
פטרייה בנרתיק לא אמורה לגרום לבעיית פוריות. דלקות אחרות בצוואר הרחם וברחם ובחוצוצרות יכולות לגרום לבעית פוריות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר הפסקת הריון - דחוףמאיה05/03/2012
שלום
רציתי לדעת למה לא מומלץ להיכנס להריון מיד לאחר הפסקת הריון ?
ואם נכנסתי להריון לפני המחזור הראשון האם זה בעיה או מסוכן ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר הפסקת הריון - דחוף - תגובה
ד''ר דן לוין05/03/2012מאיה שלום
הנושא שנוי במחלוקת אך כנראה אין חיסרון משמעותי בכניסה מידית להריון לאחר הפסקת הריון בתנאי שזה לא הריון מתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם זה מתקדם כמו שלי..
אוסנת16/06/2012לפני חודש עברתי גרידה שבוע 22
ועוד לא קיבלתי ווסת ואני מנסה ..כבר עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם זה מתקדם כמו שלי.. - תגובה
ד''ר דן לוין17/06/2012ישנם מספר עדויות שאולי הסיכוי להפלה חוזרת עולה כשהמרווח כה קטן, במידה ועדיין אין וסת לאחר 6 שבועות כדאי להיבדק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלחוצה04/03/2012
שלום,
לאחר 4 הפלות - 3 כימיות ואחת ע"י ציטוטק - מעולם לא נצפה דופק.
עברתי הזרעות ופעם אחת שאיבה והחזרה (כל ההריונות היו מטיפולים)
ביצעתי את הבדיקות הבאות:
הסטרוסקופיה-תקין
קריוטיפ-תקין
קרישיות - בהתחלה יצא לי ערך של 10.5 לקרדיוליפין אך כשחזרתי על הבדיקה פעם נוספת היא יצאה תקינה.
PCR F 2 MUTATION - תקין
PCR F 5 LEIDEN - תקין
PCR MTHFR (C677T) - הטרוזיגוט
בדיקות זרע - תקין.
אני ממש מתוסכלת - מה יכולה להיות הסיבה ואלו בדיקות נוספות ניתן לבצע?
האם יש עוד סיכוי להריון תקין??
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וכמובן שעשיתי גם צילום רחם - תקין
לחוצה04/03/2012..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר יורם גלעדי04/03/2012קשה להגיד על סמל הנתונים הנ'ל. מציע להיפגש עם הרופא המטפל להערכה מחדש ובדיקת כל הנתונים כולל גילך, משקל, פרופיל הורמונלי וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריוןמאיה03/03/2012
שלום לפני שבועיים עברתי הפסקת הריון בשבוע 25 לידה שקטה עקב מום קשה בלב אני בת 27 ויש לי 2 בנות בריאות .
רציתי לדעת האם אפשר לקיים יחסי מין לאחר הפסקת הדימום לפני המחזור ?
האם אפשר להיכנס להריון בתקופה הזאת ? והאם זה מומלץ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הריון - תגובה
ד``ר יורם גלעדי04/03/2012אפשר לקיים יחסיםבמידה והדימום פסק ואין הפרשות חריגות.
הביוץ מגיע כ 4 שבועות לאחר הפסקת ההריון כך שניתן להרות בתקופה זו אך עקרונית מומלץ להימנע מהריון לפחות ב 3 חדשים הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשההיי28/02/2012
לפני חמישה שבועות היה המחזור האחרון שלי. כניראה לא חישבתי נכון וקיימתי יחסי מין ביום השני של הפוריות. בגלל כל מיני סיבות לקחתי פוסטינור רק ארבעה ימים אחרי המגע. (באתר הכללית הייתה כתבה שמחקרים מצאו כי הגלולה אפקטיבית עד חמישה ימים ולא רק 72 כמו שכתוב)
המחזור מאחר עד מאוד. בגלל שניכנסתי להריון לפני ארבע שנים - אני מזהה יפה את הסיפטומים (חזה כואב בטירוף, הפרשה רירית ואיחור של שבוע) .
* האם האיחור הוא בגלל הפוסטינור?
*אם במידה ויתכן הריון האם יהיה זה הריון מחוץ לרחם בגלל הפוסטינור ואם כך, איך אבצע הפלה?
*אם במידה ואני בהריון ורוצה את גלולת המיפיגי'ן והציטוטק, כמה זמן תהיה הפרוצדורה עד קבלתם כי הגלולה יכולה להנתן רק בשבוע השביעי ואני כבר בחמישי...ולא רוצה גרידה. אז כמה תהליך הוועדה והבדיקות לוקחים עד מועד הטיפול ההפלתי?
אני מודה לכם מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר דן לוין29/02/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)